Previous ◁ | ▷ Next
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

Üdvözlöm honlapomon!

 

Szeretettel várom régi és új Vendégeimet családias hangulatban, barátságos, elegáns környezetben -  (Mucha Szalon: 1071 Budapest, Damjanich u. 37. a Városligetnél):

- Professzionális kozmetikai szolgáltatások: hatékony-, probléma megoldó- és bőrfiatalító professzionális kezelések, alaptól egészen a luxusig, magyar kozmetikumokkal. SOLANIE REFERENCIA SZALON 2018. április 1-jétől.

- elektrokozmetikai kezelések: Ultrahang, Hidrafacial, Hidra-/Mikrodermabrázió, Hidroabrázió, Rádiófrekvencia, Tű nélküli mezoterápia, Lágylézer, Hideg-meleg bőrvasaló, VIO

- szempilla hosszabbítás-dúsítás: 1-2 D, light volume (1D=klasszikus, "régi 3D" / 2D=duplázott soft volume technika, 3-4D=light volume technika)

- szempilla lifting, szemöldök laminálás, szemöldök styling (tervezés, formázás, henna festés)

- különleges masszázsok, alakformálás, fizikoterápiás kezelés (ezen szolgáltatások átmenetileg szünetelnek!)

Folyamatos kedvezményekkel, bővülő szolgáltatásokkal állok rendelkezésére a szépülni és regenerálódni vágyóknak.

Célom, hogy Önt is támogassam a testi-lelki harmónia megélésében legjobb tudásom szerint.

Amennyiben kérdése van, nyugodtan forduljon hozzám bizalommal!

 

Előzetes bejelentkezés minden esetben szükséges:

+36 70 6266 474 (Dobos Krisztina Mirjam – Mira)

 

Követhet a facebook-on is, hogy elsőként értesülhessen az akciókról, valamint az új szolgáltatásokról! (a jobb oldali menüben látható facebook Fanbox "Tetszik" gombját nyomja meg) Köszönöm!

(vagy kattintson ide): https://www.facebook.com/MiraBeautyAndMassage/

 

Aktuális kedvezmények az AKCIÓK menüpont alatt található!

(A változtatás jogát fenntartom.)

 

 

 

FONTOS INFORMÁCIÓ: Kedves Vendégeim!
Ezúton tájékoztatlak Benneteket, hogy a test - MASSZÁZS
szolgáltatás 2016. október 3-tól SZÜNETEL!
Megértéseteket köszönöm!
KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSOKRA TOVÁBBRA IS SZERETETTEL VÁRLAK!
Továbbra is igénybe vehető test-kezelések:
- Arc-nyak-dekoltázs masszázs
- Fizikoterápia /Alakformálás INGERÁRAMMAL
- Cellulit-stop kúra
- Test-peeling, Test-pakolás
- Testtekercselés
- Köpölyözés
Bővebb Infó és BEJELENTKEZÉS: 06706266474

 

 

Az Adatkezelési Tájékoztató / Szabályzat , Szalon Etikett (lemondási feltételek) a Kapcsolat menüpont alatt található!

 

 

 

 

 

Menü

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

Elérhetőségeim: 

Telefon (mobil): +36 70 6266474
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

https://www.facebook.com/MiraBeautyAndMassage/

 

Tanulmányaim nagy részét a testi-lelki harmónia, az egészséges életmód jegyében végeztem. 

Elengedhetetlennek tartom a folyamatos önképzést, hogy igényes szolgáltatásokat tudjak Önnek nyújtani.

Szerencsés ember vagyok, mert elmondhatom magamról, hogy a hobbim a hivatásom.

Nagyon fontos számomra, hogy Vendégem a lehető legjobban érezze magát. Megtisztelő a bizalma, ezért mindig a legnagyobb alázattal fordulok mind hozzá, mind hivatásom iránt. Hiszek az érintés gyógyító és szépítő erejében. Ezért is, és megszerzett tudásom alapján a választott kezelések alkalmazkodva Vendégem igényéhez, hangulatához, állapotához, eltérőek lehetnek egymástól.

Az alábbi szakirányú képzéseket végeztem el:

 - "Kozmetikus" (Pedi Suli Kft.)

 - "Svéd-masszázs" (Ouerfelli Hungary Kft.)

 - "Talp-masszázs" (Ouerfelli Hungary Kft.)

 - "Cellulit-masszázs" (Ouerfelli Hungary Kft.)

 - "Wellness masszázsok" (Bessimeon Központ - Health and Beauty)

 - "Stresszoldó masszázs" (Manual-Land Masszázsoktató Centrum)

 - "Aromaterápiás hátmasszázs" (Manual-Land Masszázsoktató Centrum)

 - "Spa masszázsok" (Monroe Egészség és Szépség Centrum - Bebes Kft.)

 - "Nyirokmasszázs" (Monroe Egészség és Szépség Centrum - Bebes Kft.)

 - "Szempilla hosszabbítás" (Harlequine Szépségszalon, Elektron Cosmetic Kft., Szépség-gyár, Alveola Beauty Akadémia)

 - "Arcfestő" (Játékmesterek / Bánhegyi Group Kft.)

 - „Orientális folklór és show-hastánc oktató” (AAMM)

 - "Sportoktató" (Fitness Akadémia)

 - "Reiki I-II. - R.A.I." (Boldogság és Gazdagság - Nagy Bea)

 - Kozmetikai továbbképző tanfolyamok (Alveola Beauty Akadémia, SalonTech, Kaviczky Prémium, Szempilla Centrum)

 - "Adrienne Feller Okleveles szépségterapeuta"


 

Várom szeretettel (előzetes bejelentkezés szükséges):

- Kozmetikai szolgáltatások: Mucha Szalon- 1071 Bp., Damjanich utca 37. - a szépségszalon galériája (Városliget mellett, a Damjanich és a Murányi utca sarkánál.)

Parkolás a Városligeti mélygarázsban, vagy közterületen. BKV-val: a 70 / 75 / 79 trolival, vagy 30 / 30A / 230 busszal.)

 SOLANIE REFERENCIA SZALON 2018. április 1-jétől.

Megkérem kedves Vendégeimet, hogy lehetőség szerint érkezzenek pontosan, illetve 5 perccel a kezelés kezdete előtt -mivel a foglalás a kezelés kezdetére vonatkozik-, előtte pedig még fel kell készülniük: átöltözni, nyugalomba helyezni magukat. Amennyiben elkésnek, kénytelen vagyok az Önök idejét lerövidíteni, mivel az Ön után érkezők kezelésének is pontosan kell elkezdődnie. Megértésüket előre is nagyon köszönöm!

Előfordulhat, hogy valamilyen okból kifolyólag nem tudnak megjelenni a lefoglalt időpontban, kérem értesítsenek minél előbb, ill. legalább 24 órával a kezelést megelőzően szíveskedjenek bejelenteni a lemondást. Köszönöm szépen szíves megértésüket! (Lemondási feltételeket a Szalon Etikett tartalmazza, melyet a Kapcsolat menüpont alatt is megtalál)

 

Dobos Krisztina Mirjam (Mira): 0670 6266474

 

 

 

S Z A L O N   E T I K E T T

 

Kedves Vendégeim!

A rossz tapasztalatok és a kozmetika-, valamint szolgáltatásaim fejlesztése érdekében a következő szalon etikettet vezettem be; Remélem nem gond, ha tegező viszonyban fogok tájékoztatást adni Nektek, köszönöm, hogy elolvassátok és betartjátok az alábbiakat.

FOGLALÁS

Minden kedves Vendégem számára maximális odafigyelést és törődést szeretnék biztosítani.

Ahhoz, hogy az időpontodat garantálni tudjam, kérlek előre foglald le a számodra megfelelőt személyesen, vagy telefonon: 0670/6266474.

Ünnepnapokon nem, ill munkaidőn túl és hétvégén a normál ár + annak további 50%-áért dolgozom.

FIZETÉS

Szalonunkban csak készpénzt fogadok el. Az árak forintban értendőek, az ÁFA-t tartalmazzák. Borravalót az árak nem foglalják magukba, amennyiben szeretnél, az tetszés szerinti mértékben adható.

Az árak változtatásának jogát előzetes figyelmeztetés nélkül fenntartom.

Visszatérítés: A szolgáltatás csomagok és termékek nem visszaválthatóak és nem cserélhetőek.

 

A J Á N D É K U T A L V Á N Y

Bármely kozmetikai kezelésre kiállítható ajándékutalvány. További információért kérlek, érdeklődj személyesen, telefonon +3670/6266474.

 

Vendégként sokszor egy kozmetikai kezelés felér egy kisebb wellnesszel. Kérlek,  ne feledd nekünk kozmetikusoknak (bár szívvel-lélekkel végezzük) ez a munkánk.

Minden lemondott, nem igénybe vett időpont, nekünk bevétel kiesés, ugyanakkor a költségeink nagy része a holtidőre is adottak. Miattad más vendégről mondtunk le, ezért kérném szépen a következő szabályokat tartsuk be a kellemetlenségek elkerülése végett:

 

L E M O N D Á S I    F E L T É T E L E K:

Szívesen küldök emlékeztető sms-t, ha előzetesen kéred! Bárkivel megtörténhet, hogy előre nem látható ok miatt nem tud eljönni. Szíveskedj előjegyzésed módosítását/törlését legkésőbb 48 órával a kezelésed előtt megtenni, így nekem is marad annyi időm, hogy ezt az időpontot másnak odaadhassam.

Amennyiben 24 órán belül lemondod az időpontod, vagy értesítésem nélkül nem jelensz meg, a következő kezelésed árához felárat számolok fel: meghiúsulási kötbér/rendelkezésre állási díj a kért szolgáltatás árának 25%-a lemondás esetén, lemondás nélkül 50%-a.

Ha a „pótolt” kezelésre sem érkezel időben/lemondod, a következő időpontod már csak előre fizetés esetén tudom rögzíteni, és abban az esetben, ha nem jelensz meg ekkor sem, az összeg nem jár vissza.

Maximum 15 perc késést tudok elfogadni, ezen felül automatikusan életbe lépnek a fenti szabályok.

Betegséged (fertőző) esetén új időpont egyeztetése szükséges.

Amennyiben az én hibámból hiúsul meg aznapi kezelésed, a meghiúsulási kötbér értékének megfelelően plusz-szolgáltatást adok Neked a következő kezelésed alkalmával – engesztelő ajándékként, ha szeretnéd!

Az időpont lefoglalásával automatikusan elfogadod a fenti feltételeket, el nem olvasása nem mentesít alóla!

 

 

Környezet A kozmetika relaxációra is szolgál, ezért megkérem minden kedves Vendégemet, hogy mobiltelefonját némítsa le, ill. használatát korlátozni szíveskedjen. A zavartalan környezet biztosításában való együttműködést nagyra értékelem. Kérlek, háziállatodat semmilyen körülmények között ne hozd be a kozmetikába! Akadályozza a munkavégzést, a higiénia fenntartását nehezítheti, ill. ellenőrzés esetén engem büntethetnek meg érte.

Szalonviselet Szalon kezeléseink során beterítő kendő / kezelő ruha, akár egyszer használatos fehérnemű is biztosított. Annyira vetkőzz le, amennyire még kényelmesen érzed magadat. A kezelés ideje alatt ha igényled, komfortosan be leszel takarva, mindössze az éppen kezelés alatt levő testrész lesz felfedve.

Egészség Egészséged fontos számomra, így megkérnélek, hogy a szalonba való első érkezésed alkalmával töltsd ki az egészségi állapotodat felmérő kérdőívet (Vendég nyilatkozat). Amennyiben a jövőben az egészségedben változás állna be, kérlek jelezd számomra, illetve javaslom, hogy konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt újabb időpontot egyeztetnél hozzám. Adataidat szigorúan bizalmasan kezelem. (lásd Adatkezelési tájékoztató)

Dohányzás és Alkohol A Szalon területén / előtt szigorúan tilos a dohányzás és az alkohol fogyasztása! Kérlek, a kezelés előtt már 1 nappal korábban se fogyassz alkoholt, narkotikumot.

 

MIT VÁRJ EL A KIVÁLASZTOTT KOZMETIKUSODTÓL?

 • Ma már a legtöbb kozmetika úgy működik, hogy egyszerre csak egyetlen vendéggel foglalkozik a kozmetikus (kabin rendszer), erre törekszem én is!
 • Tiszta szalon textília (hajpánt vagy egyszer használatos sapka, beterítő kendő, egyéb kezeléseknél dekoltázsruha is). Ezek elengedhetetlenek egy kozmetikai kezelésnél, minden vendégnek külön!
 • Alapvetően rendnek és tisztaságnak kell uralkodnia a szalonban, de legfőképpen a kozmetikában.
 • Egy alapos kozmetikus, minden látogatásod alkalmával megvizsgálja a bőröd. (Nem csak az első alkalomkor!) Mindig az adott, aznapi bőr állapotának megfelelően ajánl arckezelést. A bőrtípusodnál, vagy szezonálisan nem végezhető arckezeléseket nem csinálja meg rajtad! Az elhivatott szakembernek fontos vagy, fontos a TE bőröd!
 • Egy jó kozmetikus figyelembe veszi testi-lelki hogylétedet, egészségi állapotodról tudakozik nálad.
 • A szolgáltatás előtt átbeszéli veled az adott kezelésed. Az esetleges extra költségekre (plusz szérum/pakolás, gép alkalmazására stb.) előre felhívja a figyelmed.
 • A kezelés előtt már felkészülten vár, elmagyarázza annak lépéseit, tanácsot ad, hogy eredményesebben tudd otthon is ápolni a bőröd.
 • A kezelés alatt nem hagy hosszabb időre magadra.
 • Egy igényes szalonban természetes, hogy megkínálnak legalább egy pohár vízzel.
 • Figyelnek arra, hogy a hőmérséklet, zene, hangulat megfelelő legyen Neked! Figyelnek Rád!

 

MIT VÁR EL A KOZMETIKUS TŐLED?

 • Érkezz pontosan, vagy inkább 2 perccel hamarabb! Egy jó kozmetikus napja percre pontosan be van táblázva. Késés esetén nem áll módomban a kezelés időtartamát kiterjeszteni, az utánad érkező Vendégre való tekintettel. Kérlek tervezd meg előre, hogyan fogsz eljutni hozzám (kalkuláld bele a parkoló hely keresését is). Több mint 15 perc késés esetén megtagadhatom aznapi kezelésed, és egyeztethetünk új időpontot, ekkor automatikusan életbe lép a lemondási feltételek szabályzata.
 • Ha én csúszom, értesíteni foglak és természetesen a te kezelésed sem csapom össze!
 • Senki sem váltogatja szívesen a kozmetikusát – de a kölcsönös jó viszonyért, mindkét félnek tennie kell.
 • Mobil telefon: amikor épp valakit kezelek, nem mindig tudom felvenni a telefont/SMS-ekre válaszolni. Te sem vennéd jó néven, ha minden 10 percben telefonálnék, amikor Téged kezellek. Megköszönöm, ha Te is lenémítod a telefonodat a kezelés alatt, valamint korlátozod annak használatát.
 • Bátran mondd el, hogy mi nem tetszik a bőrödön, min szeretnél változtatni! Nagyon fogok örülni neki, hogy együttműködsz a bőrápolásodban. Nyugodtan kérj otthoni bőrápolásra javaslatot!
 • Mondd el, ha valamilyen kezeléstípussal kapcsolatban vannak korábbról kellemetlen emlékeid! Jelezd, ha tudsz valamilyen meglévő érzékenységedről, allergiádról, ha babát vársz vagy valamilyen orvosi kezelés alatt állsz, beteg vagy. (Ha herpeszed van, fertőző beteg vagy (múlófélben is), jelezd és nézünk másik időpontot Neked. Ne veszélyeztesd magad, kozmetikusod és a többi vendég egészségét kérlek!)
 • Bátran szólj, ha kezelés alatt valami kellemetlen, zavar, vagy fázol, szomjas vagy, bármi egyéb paradox! Örülök a visszajelzésednek, és azon leszek, hogy a lehető legjobban érezd magad!
 • Látogatásod végén ha teheted, foglald le előre a következő időpontod! Hidd el egyszerűbb és kényelmesebb, mint az utolsó pillanatban bepréseltetni magad valahova!
 • Ha nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra, előzetesen mondd le, legalább 24 órával az esetleges előjegyzésed előtt (ezt díjmentesen megteheted)! Köszönöm! (lásd lemondási feltételek!)
 • Szempilla hosszabbításra / liftingre kérlek smink-, kontaktlencse nélkül érkezz. Aki szennyezett pillasorral érkezik, minimum 500 Ft felárat számolok fel!

 

Az időpont lefoglalásával automatikusan elfogadod a fenti feltételeket, el nem olvasása nem mentesít alóla!

Köszönöm szépen, hogy betartod a szalon etikettet. A változtatás jogát fenntartom.

Sok szeretettel várlak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menü

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

 

KOZMETIKA:

 

ARC- ÉS TESTKEZELÉSEK  – minőséget megfizethető, elérhető árakon. Az alaptól egészen a luxusig.

Hagyományos kozmetikai kezelések, Testkezelések, Elektrokozmetika:

 -          tartós szempilla és szemöldök festés, szempilla lifting, szemöldök laminálás, szemöldök styling (tervezés, formázás, henna festés)

 -          női-férfi kozmetikai kezelések, bőrtípusnak megfelelő változatos arc- és dekoltázs kezelések, bőrfiatalítás

-          elektrokozmetikai kezelések: Ultrahang, Hidrafacial (Hidra glow), Hidro-/Mikrodermabrázió, Hidroabrázió, Rádiófrekvencia, Tű nélküli mezoterápia, Hideg-meleg bőrvasaló, Oxigénes arczuhany Hatóanyagszóró pisztoly / spray), VIO

 -          szőrtelenítés (gyantázás / wax, cukorpasztás szőrtelenítés)

-          szempilla hosszabbítás: 1D classic, 2D soft volume, 3-4D light volume (klasszikus régi 3D / duplázott technika, light volume technika)

 -          smink

 -          testkezelések („Masszázs” menüpont alatt részletesen)

 

Munkám során a magyar SOLANIE Professional Cosmetics termékeit használom.

SOLANIE REFERENCIA SZALON 2018. április 1-jétől.

 
Részletek: https://www.facebook.com/MiraBeautyAndMassage/

 

 Képtalálat a következőre: „solanie logo”          Képtalálat a következőre: „magyar termék nagydíj”          Képtalálat a következőre: „az év terméke díj 2016”

Solanie Professional Cosmetics:

A magyar kozmetikusok lelkiismeretessége és a folyamatos jobb termékek iránti vágya az, mely a Solanie termékcsaládot megalkotta, ötvözte a kozmetikus mesterek tapasztalatait és a fejlesztő mérnökök szakmai tudását. Kreativitásuk olyan hiánypótló termékeket hívott és hív a mai napig életre, melyek megkönnyítik és gazdaságosabbá teszik a hétköznapok minőségi kezeléseit a vendégek igényeit maradéktalanul kielégítve.

A Solanie termékek bázisösszetevői az ősidők óta használt Aloe vera és Ginkgo biloba. Az alaphatóanyagokon kívül számtalan értékes természetes hatóanyag, gyümölcs- és gyógynövénykivonat található meg a termékekben az adott bőrtípusnak megfelelően. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően napjaink divatos innovatív hatóanyagai, mint az arany, a kaviár és a hialuronsav is szerepelnek az új termékekben, a speciális formulának köszönhetően pedig gyors és látványos hatás érhető el. Európai színvonalú gyártástechnológia alapján készülnek Magyarországon, hazai vegyészmérnökök segítségével. Minden receptúra kifejlesztésénél a cél, hogy az összetevők a bőr által kiválóan tolerálható mennyiségben, maximális hatásfok mellett szerepeljenek és garantálják a kozmetikai kezelések eredményességét.

- ALOE GINKGO LINE: bázisösszetevői az ősidők óta használt Aloe vera és Ginkgo biloba. Kozmetikai szerepük, bőrre gyakorolt hatásuk külön-külön is jelentős, szinergikus hatásuknak köszönhetően pedig egy tégelybe zárva kiemelkedően lerövidítik a kezelések időtartamát.

- SPECIAL LINE: az igazán hatékony megoldásokat kínáló termékcsalád, a legkülönbözőbb problémákkal küzdő bőr kezelésére

- ARGAN STEM CELL LINE: növényi őssejtes kezelése új lehetőségeket nyit meg a kozmetikai kezelések között. A bőr öregedésével a bőrsejtek termelése és a rugalmasságot biztosító kollagén és elasztikus rostok mennyisége és minősége folyamatosan csökken. A liposzómába ágyazott argán növényi őssejtek közvetve hatással vannak a bőrsejt termelésre, stimulálják a kötőszövet regenerációját, fokozzák a bőr simaságát és tömörségét (+12,7%) és csökkentik a rácmélységet (-26%). Komplett bőrregeneráló program a túlzottan igénybevett, működésében elgyengült, akár érzékeny bőr számára is. (MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ és AZ ÉV TERMÉKE DÍJ 2016.!)

- GOLD LINE: a Solanie arany készítményeiben az amerikai Mesogold nanoszemcsés aranyat (99,99%-os tisztaságú) 24 karátos színaranyból állítják elő elektrolízissel. A parányi aranyrészecskék akadálytalanul áthatolhatnak a bőrszöveteken, bejutnak a sejtekbe és biokatalizátorként ott fejtik ki áldásos hatásukat. Kedvezően felgyorsítja az élettani folyamatokat, így elősegíti a fontos hatóanyagok hasznosulását a sejtekben. Javul a bőr önregeneráló képessége, gyorsulhat a méregtelenítés, a salakanyagok kiürítése és a szabadgyökök semlegesítése. Javul a vízmegkötés, a hidratáció. Segíti a kollagén és hialuronsav bejutását, ezáltal a bőr még feszesebb, simább, rugalmasabb lesz.

- GRAPE-HYALURON LINE: speciális Tokaj Oleo Complex-et tartalmaz, mely magas polifenol tartalmának köszönhetően képes közömbösíteni a bőr sejtjeire káros szabadgyököket, ezáltal lassítani annak öregedését. A speciális olaj összetevőkre épülő komplex hatását a termékekben található hialuronsav teszi teljessé, mely mélyen hidratálja a bőr egészséges megjelenéséért felelős szöveteket. (MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ!)

- AHA LINE: a bőr felszínének rendszeres mechanikai-, illetve kémiai peelingje nem csak annak átjárhatóságának fenntartása, hanem magának a bőr szerkezetének megújítása szempontjából is kiemelkedően fontos. Speciális hámlasztó kúra az AHA PEEL szérumok, maszk, aktivátor, krém együttes hatékonyságával. z AHA savak kiváló bőrhámlasztók, fokozzák az élő bőrsejtek arányát a bőrben és javítanak a szeborreás bőrök állapotán. Pigmentfoltok, tág pórusok, fakó bőrszín, napkárosodott vagy aknés/komedós bőr, rosacea, ráncok és aknés hegek – szinte nem létezik olyan bőrprobléma, amin ne tudna segíteni a hámlasztás.  Az eljárással sima, tiszta, üde bőrt kapunk. A savas kezelést kúraszerűen érdemes igénybe venni ősztől-tavaszig, egy kúra egyéntől függően általában 8 alkalom. Az alfa-hidroxi-savakkal végezhető fájdalom mentes kezelések tökéletes 2 az 1-ben bőrmegújító programok. Nem csak a bőr fizikai átjárhatóságát fokozzák, hanem erős peeling hatásuk révén az élő bőrsejtek arányát is növelik a bőrben, ezáltal késztetve azt a megújulásra.

 - MESOPEPTIDE LINE: speciális hatóanyaghordozó rendszerén és peptid összetevőin keresztül a mezoterápia hatékonyságát kínálja a tűnélküli kezelések kényelmével. Forradalmasítva kozmetikai kezeléseket és vendégek otthoni bőrápolását. 3-as peptid-komplexek a tökéletes hatásért:
A bőrápolásra alkalmazható peptidek közül egy is jutalom a bőr számára. Három egyszerre, egy időben alkalmazott pedig olyan értékes kincs, mely csak ritkán adatik meg a kozmetikai kezelések során. Vendégek bőrproblémáinak orvoslásához bőrtípusonként olyan komplexeket alkalmazunk, melyek a szakértőink által válogatott és az adott kezeléshez leginkább illő 3 peptidet tartalmaznak. A bőrproblémák gyökerére fókuszálva, a hatást szinergiában maximalizálva.

- VITA WHITE LINE: A bőr öregedése nem pusztán annak rugalmasság és hidratáció vesztéséről szól, hanem a bőrben lezajló biokémiai folyamatok következtében kialakuló pigment elváltozások megjelenéséről is. Ha nagyon őszinték akarunk lenni, utóbbiak arcunk szépségét látványosabban befolyásolják, mint mondjuk a kor előrehaladtával „lazuló” kollagén háló. A Solanie Vita White sorozata a festékképzési rendellenességek következtében kialakuló pigmentelváltozásokat veszi célba. Ugyanakkor nem hagyja magára az öregedő bőrt sem, hiszen hatóanyagaival azt belülről, sejtjeinek megfrissítésével újítja meg. Az új Vita White termékek hatóanyagaik révén így az erős bőrfehérítő hatás mellet intenzív anti-aging hatással is bírnak, mely igazi gyógyír az öregedő bőr számára.

- CAVIAR EXCLUSIVE LINE: A bőr igényei a kor előrehaladtával markánsan változnak. 50 éves kor felett pedig szerkezete és a benne lezajló biokémiai folyamatok sem azonosak már fiatalkori állapotával. Olyan vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag táplálásra van szüksége, mely egész szerkezetében képes megújítani azt. Az értékes orosz fekete kaviár összetevői ideálisak a bőr táplálására, hiszen kísértetiesen hasonlítanak a bőr sejtjeinek összetevőire. Egyaránt 50-70 %-ban tartalmaznak vizet, sőt hasonló százalékban zsírokat, fehérjéket, azokat felépítő aminosavakat  és nyomelemeket is. Ugyanakkor a kaviár a bőr számára hasznos vitaminokban is gazdag. A kaviár kiváló hatóanyagbomba az öregedő bőrnek, mely hatékonyan segíti annak táplálását, regenerálódását lassítva az öregedési folyamatokat.

Q10 (ALOE-GINKO) LINE: Kinek ajánljuk? Fokozott ápolást igénylő alulműködő, fáradt bőrre, regenerálásra és energia feltöltésre. 35 év feletti korosztálynak ajánlott. A  Q10 a sejtjeink - így az egész szervezet - energiával való ellátását szabályozza, katalizátorként támogatva a sejtek energiapótlását. Antioxidáció képessége segít megszabadítani a felhalmozott  szabadgyököktől.  Ezek a hatások segítik,  hogy  bőröd újra teljes energiával a működési folyamataira tudjon koncentrálni, csökkentse a ráncok mélységét, visszavarázsolja rugalmas felszínét és fiatalos frissességgel töltse fel. Az eredmény: Bársonyos, puha bőr, mely rugalmasabb, feszesebb és élettel telibb lesz.

 

 

Vendégeim bőrtípusának-, valamint a bőr pillanatnyi állapotának megfelelően állítom össze a kezeléseket, egyénre szabottan, ami a legmegfelelőbb számukra. Továbbá személyes tanácsadással ellátva őket az otthoni ápolást illetően, illetve meg is vásárolhatóak / rendelhetőek a bőrtípusának megfelelő Solanei professzionális  kozmetikumok.

SOLANIE REFERENCIA SZALON 2018. április 1-jétől.

Ez a szakma számomra nem csak munka, hanem hivatás.
 

Arc kezelés célja (mélytisztító nagy kezelés): A bőrlégzés javítása, faggyútermelés normalizálása, gyulladásos folyamatok csökkentése, hidratáció fokozása, a bőr óvatos - de alapos tisztítása, öregedési folyamatok késleltetése. A dekoltázs kezelésével is a igénybe vehető (hölgyek esetében). Kezelés időtartama: 90'- 150 perc.

Női alap arc- dekoltázs kezelés (bőrtípusnak megfelelően):  
- letisztítás, peeling, tonizálás, felpuhítás, masszázs, tisztítás (nyomkodás), fertőtlenítés, ultrahangos kezelés, pórusösszehúzó maszk, hidratáló / tápláló maszk, szemránc krém, nappali krém

Tini arckezelés (bőrtípusnak megfelelően):  
- letisztítás, peeling, tonizálás, felpuhítás, tisztítás (nyomkodás), fertőtlenítés, VIO, pórusösszehúzó maszk, nyugtató / tápláló maszk, ajándék hideg bőrvasaló szükség esetén, kiegészíthető ultrahangos hatóanyag bevitellel is

Férfi arckezelés (bőrtípusnak megfelelően):  

- letisztítás, peeling, tonizálás, felpuhítás, masszázs, tisztítás (nyomkodás), fertőtlenítés, VIO,  ultrahangos kezelés, pórusösszehúzó maszk, hidratáló / tápláló maszk, szemránc krém, nappali krém

Kis alapkezelés – kényeztetés, finomság (bőrtípusnak megfelelően):

- abban különbözik a nagy-kezeléstől, hogy nem tartalmaz tisztítást (nyomkodást). A kezelés arcra, dekoltázsra értendő.

Basic Ultrahangos alap arc-dekoltázs kezelés (bőrtípusnak megfelelően): 
- letisztítás, peeling, tonizálás, alap hatóanyag bevitele ultrahanggal, nappali krém. Kérhető pluszban hozzá rádiófrekvenciás kezelés

Speciális csomagok:   kis alapkezelés + extra hatóanyag használata

Tű nélküli mezoterápia / AHA Savas hámlasztás, bőrhálványítás / Hydrafacial / Hidrodermabrázió / Mikrodermabrázió / Hidroabrázió / Bőrvasaló (hideg-meleg) / VIO / Ultrahang / Rádiófrekvencia / Spray, hatóanyagszóró pisztoly

További kezelésekről személyesen érdeklődhet a szalonban / illetve kattintson az "Árak,Akciók - Kozmetika" menüpontra.

 

Ultrahang: a legmodernebb vízben és zsírban oldódó hatóanyag-beviteli forma az ampullák, krémek és gélek bőrbe juttatásához. A bőr felületén található szarusejteket fellazítva fokozza a bőr felszívó képességét. Használatával az erek vérátáramlása fokozódik, ezáltal javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátása. A bejuttatott hatóanyagok, így a célsejtekhez eljutva közvetlenül fejthetik ki hatásukat.

 Alkalmazási terület:
- Hatóanyagbevitel
- Ráncok mélységének csökkentése
- Aknés hegek kezelése
- Gyulladások csökkentése
- Narancsbőr kezelés (testen)
- Zsírmobilizálás (testen)

 

Hidrafacial: sejtregenerációt elősegítő többlépcsős hidrodermabráziós eljárás. Fájdalommentes tisztítás, és kíméletes kémiai hámlasztás végezhető (aha, bha), továbbá vákuumos nyirokmasszázs. Felszabadulnak a pórusok, csökkennek a gyulladások, hidratálttá válik a bőr, egy egységes és selymes, tiszta, ragyogó bőrképet kapunk általa. Megújítja a teljes bőrfelszínt a Vortex technológiának köszönhetően: speciálisan kialakított vákuumos, spirál alakú kezelőfejjel juttatja a hatóanyagos oldatokat a bőr felszínére, majd eltávolítja azt az elhalt hámsejtekkel együtt. Nyáron is alkalmazható, fokozott fényvédelem mellett!

Kezelés 3 lépése:

- tejsavat (aha) is tartalmazó oldattal a bőr előkészítése, nyirokkeringés fokozása a vákuummal

- szalicilsavat (bha) is tartalmazó oldattal eltávolítjuk az elhalt hámsejteket (megtörténik a hámlasztás), illetve a fölösleges faggyút is, könnyedén kitisztíthatjuk az eltömődött pórusokat

- a harmadik oldattal értékes tápláló, hidratáló hatóanyagokat, vitaminokat, antioxidánsokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe

Magyarországon még kevés helyen alkalmazzák! Az alap kezelés akár 30 perc alatt is elvégezhető. Természetesen kiegészíthető más elektrokozmetikai eljárásokkal, illetve problémás bőrű vendégeknél időnként mehanikai mélytisztítással (nyomkodás). Az egyik legkorszerűbb, non-invazív bőrfelszín megújító orvos-esztétikai arckezelés, számos nemzetközi esztétikai nagydíj nyertese. A nemzetközi sztárok kedvence.

Alkalmazható: anti ageing kezelésként, tág pórusok, fakó bőrszín, napkárosodott bőr, aknés/komedós bőr, rosacea, ráncok csökkentésére, és aknés hegek kezelésére, pigmentfoltok halványítására  – szinte nem létezik olyan bőrprobléma, amin ne tudna segíteni!

Ellenjavallatok:

- bőrfelszíni sebek, fekélyek

- herpesz

- fokozott, aktív gyulladás (gyulladt akne)

- terhesség, szoptatás

- súlyos fokú cukorbetegség

- pacemaker

- Roaccutane szedése

- autoimmun betegség

- epilepszia

- napégés, égett bőr

- véralvadásgátló szedése

- feltöltések (pl botox, hialuronsav) minimum két héttel

- aha kúra után minimum 30 nappal

- lézeres kezelés után csak ha már ép a bőrfelszín

 

Tű nélküli mezoterápia / elektroporácíó:

elektroporációs) eljárás lényege, hogy egy speciális elektromos impulzus hatására a bőrszövetben található hidrolipid rétegeken ún. aquaporin csatornákat nyitunk, amin keresztül közvetlenül tudunk nagyobb mennyiségben (biológiai tisztaságú, steril) hatóanyagokat bejuttatni a bőrszövet mélyebb rétegeibe, tartósabb eredménnyel. 

Az inger megszűnésével a hidrolipid réteg természetes állapotába áll vissza. 

Az eljárás anélkül zajlik le, hogy tűszúrásokat alkalmaznánk.

A korábban ismert eljárásoknál hatékonyabb, modernebb hatóanyag bevitel minden bőrtípus és szinte minden bőrállapot kezelésére.

Alkalmazási terület: mélyráncok feltöltése, arcfeszesítés, pigment foltok halványítása, hidratálás, mimikai ráncok mélységének csökkentése, stria halványítása /gyors testsúlyváltozás utáni bőrrepedés/, narancsbőr kezelése.

Működési elv: a bőr sejtfalain ideiglenes /intercellurális/ csatornák nyílnak meg, ez idő alatt a natúrkozmetikumok összetevőit juttatjuk minél mélyebbre a problémás sejtekhez, a kezelés végeztével ezek a csatornák bezáródnak és így maradnak a hatóanyagok a sejtfalon belül, ahol felszívódnak és célirányosan fejtik ki kedvező hatásukat. A ránctalanító krémek csak a bőr felszíni rétegeit kezelik, viszont a kozmetikai hatóanyagok akkor tudják kifejteni legjobban a hatásukat, ha kellő mélységig jutnak el, ahol intenzíven beavatkozhatnak bőrünk működésébe. Mezoterápiával a kozmetikumok összetevőinek több mint 90%-a sejtszintig beépül.

Fényterápia: A készülék testkezelő egysége rendelkezik fényterápiás funkcióval, mivel a kezelés alatt a bőrsejtek membránfalai nyitva vannak, ezért így sokkal hatékonyabban lehet stimulálni
-Piros fény : aktiválja a bőrsejtek anyagcseréjét, ezzel segíti a bőr öntisztító folyamatainak beindulását
-Zöld fény : jótékonyan hat általános bőrproblémákra, segít megnyugtatni a bőrt, megkötni a nedvességet
-Kék fény : segítséget nyújt a hidratáltság megőrzésében, zsíros bőr esetén a faggyútermelés normalitásában

A kezelés nem ajánlott az alábbi esetekben:

 •  Szívritmus szabályzó
 •  Fémallergia
 •  Fémprotézis
 •  Epilepszia
 •  Terhesség
 •  Botox: a kezelést követő 30 napban nem alkalmazható, a kezelt területen soha nem alkalmazható.
 •  Műtéti beavatkozás: a műtét utáni 40 napban nem alkalmazható.
 •  Herpesz fertőzés
 •  Egyéb hámlasztás utáni bőrfelületen azonnal nem alkalmazható.
 •  Nagyon érzékeny bőr
 •  Nagyon vékony bőr
 •  Aktív akne
 •  Nem kontrollált diabétesz
 •  Ekcéma
 •  Bőrgyulladás
 •  Bőrrák
 •  Vírusos fertőzés
 •  Sérült erek
 •  Tetoválás

 

 LÁGYLÉZER: elősegíti a hatóanyagok felszívódását a bőrbe, fokozza azok hatékonyságát. Stimulálja a kollagén szintézist, ezáltal lassítja a bőr öregedését. Halványítja a pigment foltokat. Faggyúszabályzó, gyulladáscsökkentő hatású, a hámsérülések gyógyulását felgyorsítja. Enyhítheti a rosacea tüneteit, és az értágulatokat, javítja a vérkeringést.

 

VIO: ideális a bőr tisztítása (nyomkodás) utáni fertőtlenítéshez, pórusösszehúzáshoz, a helyi mikrocirkuláció fokozásához és a faggyútermelés optimalizálásához.

 

Mikrodermabrázió (gyémántfejes): mechanikai peeling elvén működő un. abráziós elektrokozmetikai gép az egyik legnagyszerűbb anti-aging eszköz. Népszerűségét intenzív csiszoló hatásának köszönheti, mely következtében a komedogén szennyeződés, könnyen eltávolítható és a bőr átjárhatósága is többszörösére növekszik. A bőr felületén található elhalt szarusejteket eltávolítja és az anyagcsere folyamatait élénkíti. Serkenti a hám legmélyebb részén lévő bazális sejtek osztódását, az új sejtek képződését és a bőr regenerációját. Fokozza a kollagén rostok termelődését, ezzel javítva a bőr rugalmasságát.

Alkalmazásával gyors, látványos és tartós eredmény érhető el ráncok, szarkalábak, aknék, hegek, pigment rendellenességek, öregségi foltok, striák és más bőrproblémák kezelésekor.

A mikrodermabrázió alkalmazási területe (ősztől-tavaszig):

- Öregedő bőr

- Finom és mélyebb ráncok

- Laza kötőszövet, megereszkedett, petyhüdt bőr

- Pigmentfoltok

- Tág pórusok

- Gyulladt, pattanásos bőrproblémák

- Hegek

- Striák

 

Hidrodermabrázió: A mikrodermabrázió továbbfejlesztett, kíméletesebb változata. Kontrolláltan csiszolt, fokozott hidratáltságú bőrfelületet kapunk. Mechanikai energiát hasznoísító készülék, ahol tisztított víz, vagy savas/enzim peeling oldat áramlik a bőr felületére, és a kezelőfej forgó mozgása végzi az elhalt szarusejtek eltávolítását, a leválasztott szarusejteket a kezelőfejben lévő szabályozható vákuum magába (tartály) szívja. A vákuum fokozza a nyirok- és vérkeringést, a szövetek anyagcseréjét. Felkészíti a bőrt a hatékonyabb hatóanyag beépülésére. Javallatai, ellenjavallatai megegyezik a mikrodermabrázióéval.

 

Hidroabrázió: Az ultrahangos peeling, vagy közismertebb nevén hidroabrázió évek óta a bőrbarát hámlasztó módszerek egyik vezető eszköze. Népszerűségét könnyű kezelhetőségének, kedvező árának és kiváló kezelési eredményeinek köszönheti. A 24 KHz-es frekvencián működő eszköz a kezeléshez alkalmazott tiszta víz alkotóit, valamint a bőrön található elhalt szarusejteket és szennyeződéseket mozgásba hozva, szinte „lerezegteti”, „elporlasztja” azokat a felszínről.

Alkalmazási terület:

- Elhalt szarusejtek eltávolítása
- Aknés bőr tisztítása
- A bőrön található szennyeződések eltávolítása
- Pórusok tisztítása
- Bőr átjárhatóságának fokozása
- Ráncok kezelése

- Érzékeny bőr kíméletes és eredményes hámlasztása

Hideg meleg terápiás Bőrvasaló: Az eszköz a meleg bőrre gyakorolt kedvező hatásait alkalmazza a bőrfunkciók élénkítésére, a pórusok megnyitására és a zsírban oldódó hatóanyagok bejuttatására. A testhőmérsékletnél magasabb 42°C-os hőmérséklet hatására a vérerek áteresztőképessége javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátása fokozódik. A bőrre felvitt hatóanyagok könnyebben és pontosabban jutnak el a célsejtekhez.A készülék lehetőséget ad hidegterápiás kezelésekre is, mellyel a megnyitott pórusok lezárhatók, így a bejuttatott hatóanyagok a „hatóanyag csapda” effektusnak köszönhetően a bőrben maradnak és ott tartósan fejthetik ki hatásukat. A hideg ideális továbbá a gyulladt bőrök megnyugtatására, a szem alatti ödémás táskák csökkentésére.

Rádiófrekvencia: Ránccsökkentő, textúra javító hatása kiváló. Feszesít, serkenti a kollagén termelést. Kúraszerű alkalmazása javasolt. A bipoláris készüléknél a behatolási mélység a két elektróda közti távolságnak a fele. Hőhatás a bőrfelszínen 40-42 celsius fok, a mélyebb rétegben 60-65 celsius fok.

Ellenjavallatok (arc-, testkezelés esetén): pacemaker, terhesség, sclerosis multiplex, autoimmun betegség, implantátumok felett (protézis, csavar, fogpótlás), spirál, feltöltő kezelések esetén 6 hónap után, fémtartalmú festékkel készült tetoválás felett, anyajegy, 3 hónapon belüli műtéti heg.

Hatóanyagszóró pisztoly:   a hatóanyag egyenletes felvétele (porlasztása) a bőr felszínére. Javítja a bőr hidratáltságát, oxigénfelvételét. Ellenjavallata nincs.

 

 

LED MASZK 

 A fotonterápiás készülék beépített LED lámpákon keresztül természetes fényhullámokat juttat a bőrbe. 

Használata számos előnnyel jár, azaz megszünteti a pattanásokat és a különféle elszíneződéseket, illetve hegeket, csökkenti a ráncokat, táplálja és javítja a bőr rugalmasságát, késlelteti az öregedési folyamatot, segít megszabadulni a szem alatti duzzanattól is . A LED maszkkal használt fotonterápia minden bőrtípusra biztonságos.

A LED maszk által használható színek hatásai:

????Vörös: élénkítés, regenerálás

????Kék: gyulladás csökkentés, AKNE kialakulásáért felelős probioni baktérium működésének gátlása

????Zöld: bőr pigmentképzési folyamatainak optimalizálása

????Lila: bőr sejtjeinek energizálása

????Türkiz: anyagcsere folyamatok harmonizálása

????Sárgászöld: kollagén és elasztikus rostok termelődésének fokozása

????Hideg kék: irha szöveti állományának élénkítése

 

 

WAX által a kozmetikusok maguk mögött hagyva a hagyományos gyantázás minden kellemetlenségét és nehézségét, új szintre emelik a szőrtelenítést.

A JUST WAX angol díjnyertes termékcsaláddal elindult egy pozitív hullám a magyar professzionális szőrtelenítésben, amikor a kolofonoium, azaz fenyőgyanta mentes, szintetikus termékcsalád megjelent hazánkban

 

ÉLMÉNY A VENDÉGNEK:

 

 • alacsony hőfokon használjuk - nem égeti meg a bőrt, kellemesen meleg és komfortos érzést nyújt
 • hipoallergén - érzékeny bőrön is használhatjuk
 • nem tapad a bőrhöz, a szálakat magába zárja, így alapos és a fájdalomérzet minimálisra csökkentett
 • akár 2 mm rövid szálakat is alaposan eltávolít
 • nem hagy tapadós réteget a bőrön
 • kevesebb szőrbenövés 
 • hosszan tartó, sima bőrt kölcsönöz
 

KÖNNYŰ HASZNÁLNI:

 

 • a rugalmas, kifinomult, de stabil textúrájú waxok nem törnek, nem nyúlnak - rugalmasak maradnak kihűlés után is
 • könnyű eligazodni a termékpalettán

 

INNOVATÍV:

 

 • nem tartalmaz fenyőgyantát, prémium kategóriájú szintetikus alapanyagokból készül 
 • vegán termékek (a vegán termékek listájához kattints ide)
 • cruelty free - állatkísérlet mentes termékek és alapanyagok

 

EXKLUZÍV:

 

 • prémium kategóriás termékcsalád - évek óta bizonyít a szakmai kíválóság díjak folyamatos elnyerésével az Egyesült Királyságban
 • elkötelezett, különlegességre vágyó gyantázok választása hazánkban és külföldön
 • minden felületen: arc, intim, test és minden test területen hatékonyan használható nők és férfiak esetén egyaránt
 • a változatos textúrájú és illatú elő és utókezelők használta kiegészíti a szőrtelenítést - így egy háttérben lévő szolgáltatásból prémium kezeléssé válik


 

 

Cukorpaszta: Mi a különbség a hagyományos gyanta és a cukorgyanta között?

- A hagyományos gyanta lényegi alkotórésze a fenyőviasz, a cukorgyanta alapja a cukor (vagy  méz).

- A hagyományos gyantát a szőrnövéssel megegyező irányban kenjük fel, a cukorgyantát azonban a szőrnövés irányával ellentétesen, speciális technikát igényel, így időigényesebb.

- A cukorgyantát testhőmérséklet közeli hőfokon is fel lehet vinni a bőrre, a hagyományos gyantát kissé melegebben célszerűbb felvinni a szőrteleníteni kívánt bőrfelületre.

- A hagyományos gyantázás során a bőr felső, elhalt hámsejtjeit is eltávolítjuk. A cukorgyantába a szőrön kívül semmi más nem tapad meg, így ez a fajta gyanta csak a szőrzetet távolítja el.

- A bőrön esetlegesen megtapadó cukorgyantát vízzel, vagy textil csíkkal lehet eltávolítani, a hagyományos gyantát olaj, vagy benzin segítségével. 

- A cukorpasztát rövidebb szőrszálak esetén is használhatjuk. A hagyományos gyanta esetében ajánlott a nagyjából 1 cm-es hossz, így biztosan eltávolíthatóak a nem kívánt szőrszálak.

- A cukorpaszta felkenését megelőzően hintőporral szórjuk be a szőrteleníteni kívánt bőrfelületet, a hagyományos gyanta használatakor ez nem szükséges.

- Mindkét gyanta esetében az eredmény 3-5 hétig szőrtelen marad, professzionális alkalmazás esetén szőrbenövés és szőrtüszőgyulladás nélkül lehet eltávolítani a szőrt, a test bármely területéről, tehát a végeredmény tökéletes lesz, simává és puhává válik a bőrfelület.

 

 

 

CUKORPASZTA (cukorgyanta) előnyei:

- természetes összetevők

- rövid szőr eltávolítása

- testhőmérséklet közeli használat

- a rendszeres gyantáztatás során – legyen szó bármilyen gyantáról –  a szőr megritkul, majd idővel eltűnhet

- hidratálja a bőrt, selymes tapintásúvá válik

- a legérzékenyebbek is bátran kipróbálhatják, allergén mentes

Ellenjavallatok:

- láz

- nap- szolárium égette bőrfelület

- szövetszaporulat (bőrfelszínből kiemelkedő anyajegy, szemölcs)

 

1-2 D, light volume MŰSZEMPILLA: (klasszikus régi 3D / duplázott technika, light volume technika)

Akár 2 hónapig is tarthat -ez idő alatt a teljes saját, természetes pillasor cserélődik-, azonban általánosságban applikáció esetén 3-4 hetente ajánlott feltöltést végezni. A természetes szempilla cserélődésével fokozatosan távoznak a felragasztott szálak. A műszempillákat speciális ragasztóval szálanként illesztjük a saját szempillákhoz. Ez a ragasztó szakszerű applikás esetén nem roncsolja a saját szempillákat. Viselése kényelmes, súlytalan, természetes hatású. Nem kell változtatni a mindennapi szokásokon: sminkelhet, zuhanyozhat, szaunázhat, sportolhat, nyugodtan aludhat. E műszempillával a legkülönbözőbb igények is kielégíthetőek, mivel különböző vastagságú és hosszúságú szempillák állnak rendelkezésünkre. Így lehet természetes és extravagáns, igéző tekintetű.

Klasszikus alapszett - 1D: régi 3D/4D, minden saját szempillára 1 db műszál kerül (0.12, 0.15)

Duplázott technika - 2D: minden saját szempillára 2 db műszál kerül applikálásra (0.07, 0.10)

LIGHT VOLUME - 3D-4D: minden saját szempillára 3-4-5 db vékonyított és könnyített súlyú műszál kerül applikálásra, ez jelöli a "D"-k számát (0.05, 0.07)

Kinek ajánlom? Mindenkinek, aki:

- szeretné tovább fokozni szépségét tekintete kiemelésével
- szeretne, dúsabb, hosszabb, szempillákat, igéző pillantást
- már ébredéskor szeretne szép lenni
- nem akar folyamatosan sminkjével foglalkozni, mert sem ideje, sem pedig kedve nincs hozzá
- bosszankodni szokott, mert szempillafestéke elkenődik a nap folyamán.

Fontos tudnivalók:
- a műszempillák szintetikus anyagból / selyemből készülnek, természetes ívűek, mint a valódi szempillák
- a szempillák szépségének és tartósságának megőrzéséhez 3-4 hetente ajánlott töltést végezni
- felragasztás után 1 napig nem érheti víz (esővíz és könny, izzadság sem!), gőz, a pillákat
- felragasztás után 24/48 óráig az úszást, a szaunát, a gőzfürdőt, a kozmetikai gőzt, nagy gőzzel járó főzést, erőteljes izzadással járó sportot és a meleg vizes arcmosást mellőzni szükséges
- ne dauerolja, vagy göndörítse szempilláit (közvetlenül sem felragasztás előtt, sem felragasztás után)
- a szempilla tartós festését 2 nappal kell a felragasztást megelőzően elvégezni
- az olajos alapú lemosás, vízálló smink feloldhatja a ragasztót, mely a műszempillát tartja. (Zsíros/olajos alapú szemfesték és sminklemosót nem szabad használni, csak vizes alapút! Ajánlott: szempilla sampon, vagy micellás víz a pillák tisztán tartásához!)
- vízálló szempillaspirál használata tilos (amennyiben szempillafestéket használ és minden áron ragaszkodik hozzá, lehetőleg azt csak az aplikáció nélküli alsó pillasoron tegye, kerülje az illesztésnél a gyökér és tő környéki területet)
- ne tépkedje a pillákat, ne dörzsölje szemét, mindig finoman törölje/itassa a törölközővel szárazra a tisztítás után, lehetőség szerint kerülje a szemcsepp gyakori használatát.

A felhelyezés 2 - 3,5 órát is igénybe vehet egyéntől és a választott technikától (D-k száma) függően. Ön ezalatt kényelmesen fekszik, szemei csukva vannak. Az alsó szempillák takarása céljából nyugtató, hidratáló hatású zselés alátét párnát helyezek fel, majd a  műszempillákat egyesével helyezem fel saját a felső szemhéjon a szempilláira.

Kérem kedves Vendégemet, hogy lehetőség szerint smink nélkül és pontosan érkezzen! Amennyiben elkésik, kénytelen vagyok az Ön idejét lerövidíteni, mivel az Ön után érkezők kezelésének is pontosan kell elkezdődnie. Megértését előre is nagyon köszönöm!

Figyelem! Csak egészséges szemre lehet felhelyezni a szempilla kiegészítést. Ha a vendég szeme duzzadt, vörös, heges, esetleg viszkető, égő érezés tapasztalható, árpája, fertőző szembetegsége, szem allergiája van, nem végezhetem el a szempilla hosszabbítást - a vendég érdekében. A felhelyezés alatt kontaktlencse viselése elővigyázatosságból kerülendő, ezért a kezelés idejére ki kell venni azt. Asztmás betegnél a ragasztó gőze irritálhatja a nyálkahártyát.

A JB Lashes, Long Lashes, Pillafutár összes terméke az OÉTI által nyilvántartásba vett, az EU kozmetikumokra vonatkozó direktívái által megszabott összetevőkből áll. 

A JB Lashes, Long Lashes és Nagaraku Lashes, Pillafutár termékeivel dolgozom.

    

 

TINCSES MŰSZEMPILLA:

Tincsei 5-6 szál műszempilla összecsomózásából állnak. Speciális ragasztóval rögzítem a saját szempillák tövéhez. A felhelyezéshez használt ragasztó bőrbarát, csak nagyon ritkán okoz enyhe irritációt. Különböző hosszúságban létezik. Tartóssága általában 2 - 4 hét. Tilos dörzsölni, többnyire oldószerrel távolítható el.

A tincses műszempilla csak bizonyos alkalomra való. Viselését hosszú távon nem ajánlom (ezt saját tapasztalatom alapján merem kijelenteni), mert a saját szempillák töredezettségét, megritkulását okozhatják. A nehéz tincset több szempillára szükséges felragasztani, ezért leszedésekor - leesésekor egyszerre több szempillát is kitéphet, vagy letörhet.

 

Próbálja ki helyette a szálankénti szempilla hosszabbítást, magam is ezt viselem, ezért nyugodt szívvel ajánlom Önnek!

 

Hívjon bizalommal: Dobos Krisztina Mirjam, 06 70/6266 474.

 

 

 

Dobos Krisztina 3D Gold Lashes

Menü

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

 

 

FONTOS INFORMÁCIÓ: Kedves Vendégeim!
Ezúton tájékoztatlak Benneteket, hogy a test - MASSZÁZS
szolgáltatás 2016. október 3-tól ÁTMENETILEG SZÜNETEL!
Megértéseteket köszönöm!
KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSOKRA TOVÁBBRA IS SZERETETTEL VÁRLAK!
Továbbra is igénybe vehető test-kezelések:
- Arc-nyak-dekoltázs masszázs
- Fizikoterápia /Alakformálás INGERÁRAMMAL
- Cellulit-stop kúra
- Test-peeling, Test-pakolás
- Testtekercselés
- Köpölyözés
Bővebb Infó és BEJELENTKEZÉS: 06706266474

 

JELENLEG IGÉNYBE VEHETŐ KEZELÉSEK:

 

 

TESTKEZELÉSEK:

 

 (egyes kezelések igény esetén Reiki energetikai kezeléssel kombinálhatóak)

 

- Ingeráramos kezelések:

 

* ELEKTROTERÁPIA                                                                

 

* ALAKFORMÁLÁS                                                                     

 

Elektroterápia / Alakformálás bérletek:     10 kezelés ára+ 1 ajándék kezelés!

 

(érvényes: a vásárlástól számított 3 hónapon keresztül)

 

 - Köpöly kezelés                                              

 

- Arc – nyak – dekoltázs masszázs (letisztítás, tonizálás, kozmetikai masszázs)  

                 

- Nyirokdrenázs,35-60 perc (Igény esetén kiegészítve köpöly kezeléssel)

 

/10 alkalmas bérlet (érvényes: a vásárlástól számított 3 hónapon keresztül)

 

- „CELLULIT-STOP”, 50-90 perc:    
(a kezelés tartalmazza: nyirokmasszázs + vákum-kezelés (köpölyözés) + testtekercselés.)               /10 alkalmas bérlet (érvényes: a vásárlástól számított 3 hónapon keresztül)

 

 (A kezelés sikeressége érdekében szükséges 2-3 naponta igénybe venni a szolgáltatást, bő folyadékfogyasztás és diétázás mellett.)

 

 

 

- Tibeti mézes rítus, 30-45 perc (speciális, tradícionális tibeti mézes hát kezelés) 

 

-  Test peeling, 30-60 perc (természetes anyagokkal) 

 

- Testpakolások, 15-60 perc (természetes anyagokkal) 

 

- Test-tekercselés 15-60 perc (természetes hatóanyagokkal kiegészítve)

 

(10 alkalmas bérlet vásárlása esetén 10 kezelés ára+ 1 ajándék kezelés! Érvényes: a vásárlástól számított 3 hónapon keresztül)

 

 

 

-  Bambusz ceremónia (izomzatra ható, test felületi szakszerű kezelése) 30-60 perc

 

- Kleopátra rituálé, 90 perc (tejes-joghurtos-mézes kezelés: peeling + test felületi kezelése + pakolás)

 

Csokis szertartás, 90 perc (csokoládés-mandulás-koffeines kezelés: peeling + test felületi kezelése + pakolás)

 

 

Dobos Krisztina Mirjam – Mira Beauty and Massage: 70/6266 474.   http://www.mirabeautyandmassage.eu
(Mucha Szalon: 1071 Bp., Damjanich u. 37.)

 

 

 

Megkérem kedves Vendégeimet, hogy lehetőség szerint érkezzenek pontosan, vagy 5 perccel a kezelés kezdete előtt -mivel a foglalás a kezelés kezdetére vonatkozik-, előtte pedig még fel kell készülniük: átöltözni, nyugalomba helyezni magukat. Amennyiben elkésnek, kénytelen vagyok az Önök idejét lerövidíteni, mivel az Ön után érkezők kezelésének is pontosan kell elkezdődnie. Megértésüket előre is nagyon köszönöm!

Előfordulhat, hogy valamilyen okból kifolyólag nem tudnak megjelenni a lefoglalt időpontban, kérem értesítsenek minél előbb, ill. legalább 24 órával a kezelést megelőzően szíveskedjenek bejelenteni a lemondást. Köszönöm szépen szíves megértésüket!

 

MASSZÁZS:
egészségjavító hatását az emberiség ősidők óta ismeri, több ezer éves múltra tekint vissza a masszázs irodalma. A masszázst, mint önálló kezelést az ókori görögök kezdték el alkalmazni a sportolók felkészítésére, melynek során különböző gyógynövény alapú aromás olajokat, porokat, kencéket használtak. Hippokrates a megfigyelései alapján jelentette ki: "a legbiztosabb út az egészséghez a naponta vett aromás fürdő és illatos masszázs".

 

MASSZÁZS ÉLETTANI HATÁSAI:

- Részben közvetett és részben közvetlen, ezáltal befolyásolja a sejtek és szövetek működését.

- Helyi hatás: az inger hatására a szövetekben funkcionális változások jönnek létre. Hisztamin felszabadul. Hajszálerek kitágulnak, bőrpír keletkezik. Javul a vérellátás, javul a szövetek oxigén ellátása.

- Távolhatás: - verejtékezés és a nyálelválasztás fokozódik. Paraszimpatikus idegrendszerre hat.

- Általános hatás: fokozódik a nedvkeringés, vérkeringés, nyirokkeringés, az anyagcsere folyamatok gyorsulnak, emelkedik a testhőmérséklet, fokozódik a vizelet kiválasztás, a légzés.

 

MASSZÁZS JAVALLATAI:

-      Stresszoldás, lazítás

-      Görcsoldás

-      Fájdalomcsillapítás

-      A bőr, a keringés, a nyirokrendszer állapotának javítása

-      Általános közérzetjavítás

-      Krónikus fáradtság ellen

-      A teljesítőképesség fokozása, az izmok állapotának javítása

-      Baleset, műtét utáni rehabilitáció

-      A mozgásbeszűkülések kezelésére

-      Egyes fejfájások kezelésére

-      Pszichoszomatikus eredetű panaszok (görcsök, emésztési problémák) kezelésére

-      Krónikus gyulladások

-      Ortopédiai megbetegedések kezelése (pl: lúdtalp, discopathiák, csípőficam)

-      Reumatológiai megbetegedések kezelése (pl: PHS, Bechterew-kór, lumbágó, isiász,     arthrosisok)

-      Belgyógyászati megbetegedések kezelése (pl: székrekedés, tüdőgyulladás, keringési  zavarok)

-      Ideggyógyászati megbetegedések rehabilitációja (pl: stroke utáni állapot, paresis, trigeminus neuralgia)

-      Végtagödéma kezelése

-      Betegségek, állapotromlás megelőzése (pl: tartósan fekvő betegnél a tüdőgyulladás és az izomsorvadás megelőzése, vagy gipszelt végtagnál a gipsz alatti izmok sorvadása ellen akonszenzuális hatás révén)

 

MASSZÁZS ELLENJAVALLATAI:

-      Láz

-      Fertőző betegség (kiemelten a fertőző bőrbetegségek)

-      Akut gyulladás

-      Daganatos betegség

-      Friss trauma, műtét utáni állapot

-      Hámhiány

-      Vérzékenység, ill. véralvadásgátló gyógyszer szedése

-      Rheumatoid arthritis aktív fázisa

-      Előrehaladott csontritkulás

-      Be nem állított magas vérnyomás

-      Ízületi instabilitás

-      Egyes szív- és keringési problémák

-      Visszeresség (csak az érintett végtagon)

-      Legyengült, alkoholos, beszámíthatatlan állapot

-      Terhesség – nem általános kizáró ok, egyes időszakok és egyes testtájak ellenjavalltak, megváltozik a fogások erőssége és jellege.

-      Menstruáció – a masszázs keringésfokozó hatása erősíti a vérzést, a görcsoldó, fájdalomcsillapító hatása pedig megkönnyíti a menstruáció elviselését, ezért a masszázs egyéni mérlegelést és döntést igényel.

 

Relaxáló (aromaterápiás, illóolajos) masszázs: az illóolajos relaxációs masszázst növényi eredetű olajok, illóolajok vagy azok kombinációjának felhasználásával végzik. A relaxációs hatású masszázs célja még az izmok ellazítása, a nyirokkeringés fokozása, a közérzet javítása. A masszázs jótékony hatását fokozzák az illóolajok használata - mivel azok gyorsabban kerülnek be a véráramba, és könnyebben fejtik ki gyógyító hatásukat. 

Az relaxáló masszázs hatásos:

 • mozgásszervi megbetegedések esetén
 • nyirokkeringés fokozására
 • izomfeszülésre
 • nőgyógyászati problémákra
 • alvászavarok esetén
 • fájdalomcsillapításra

 

Aromaterápiás hátmasszázs: Relaxáló hátkezelés személyre szólóan kiválasztott illóolajokkal, lassú simító mozdulatokkal, a teljes testi-lelki-szellemi harmónia megteremtéséért. A masszázs szeretetteljes kezektől kapva magában is nagyon kellemes, illóolajokkal kombinálva azonban csodákra képes. Enyhíti az izomfájdalmakat, csökkenti a stressz tüneteit és a feszültséget, sokféle lelkiállapot és betegség kezelésére alkalmas. Minden esetben jó hatással van az idegrendszerre, képes csökkenteni a vérnyomást, ellazítja a feszült izmokat, mérsékli a duzzanatokat, serkenti a vérkeringést és a nyirokrendszer működését.

 Javallatok:

 • betegségmegelőzés, kialakult betegség leküzdése
 • izom-, ízületi és reumatikus fájdalmak
 • stressz, félelem, szorongás
 • immunerősítés
 • alvászavarok, álmatlanság
 • energiahiányos állapot, betegség utáni lábadozás

 

Talpmasszázs hatékony segítséget nyújt egészségünk megőrzésében. Javítja az idegrendszer, a hormonrendszer és az immunrendszer működését. Kiegyensúlyozza az energiaáramlást, a vér- és nyirokkeringést.
A talp a test térképe. A két láb, a bal és a jobb testfélhez igazodva egységet képez. A kettős szervek területei tehát, mint például a vesék, mindkét lábon megtalálhatók. A középen elhelyezkedő testrészek, mint a pajzsmirigy, mindkét talp belső felületén keresendők. A talpmasszázs kiindulópontja az, hogy testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel. A "közvetítőcsatornák" ezúttal az idegek helyett az energiapályák. Rajtuk keresztül a lábon bizonyos pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők, vagy nyugtathatók a szervek. Ha egy testrész vagy szerv beteg, keringése rossz, a megfelelő pont a talpon különösen nyomás vagy fájdalom-érzékennyé válik. Ha ezt a pontot masszírozzák, a hozzá tartozó testrégió keringése javul.
A talpmasszázs különösen hatásos a belső szervek funkcionális zavarainál, mint öngyógyító módszer. Főként anyagcsere-betegségeknél, gerincbetegségeknél és csökkent hormontermelésnél születtek eddig sikerek. Pajzsmirigyprobléma és tarkófájás esetén feltétlen ajánlott. Pozitívan hat szív- és keringési panaszoknál is, kedvezően befolyásolja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is. A masszázs a megrekedt energiát ismét nyugodt folyásba tudja hozni. Fokozza a szervezet védekező erejét. Lélektani, lelki hatással a masszázs szorongástól, feszült állapotokból szabadíthat meg. Energiákat tesz szabaddá,
a tartás, az arckifejezés megváltozik. Lelki fájdalmakban is segítséget nyújt. A talpakon található reflexzóna-pontok masszírozása harmonizálja a szervezet energiaellátását, hatására elindul a szervezetben a méregtelenítés és csillapodnak az esetleges fájdalmak is.
A 30 perces masszázst megelőzi egy illatos, 15 perces mézes / joghurtos - illóolajos lábfürdő.

 

Mézes masszázs: Ez a kezelés teljes biztonsággal végezhető a gerinc felett is közvetlenül. A mézben rejlő jótékony anyagok hatására a bőr megfiatalodik, puhává, simává, feszessé válik és egészségessé teszi a kezelt bőrfelületet. Megerősíti a testkontúrokat, javítja rugalmasságát. Napjaink legújabb masszázsa. Tiszta mézzel történik, kihasználva a méz jótékony hatását, amit már ősidők óta ismerünk. A méz pozitív hatásai közé tartozik a méregtelenítés, salakanyag eltávolítás. Felfrissít, ápolja és védi a bőrt. Ideális módszer a teljesítmény és az általános jóérzés fokozására is. A méz segít szabályozni a test energiaáramlását és visszaállítani az egészséges egyensúlyát. Magas enzim-, vitamin- és ásványi anyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja, és magába gyűjti (ezt a masszázs végén eltávolítjuk).

A mézes masszázs hatékonyan alkalmazható:

 • Gerincbántalmak, meszesedés esetén
 • Nyak-, váll- és hátfájdalmak
 • Izomhúzódás utókezeléseként, izomláz
 • Reumatikus panaszok (Fájdalmas szövetcsoport-elváltozással jár, mindenekelőtt az ízületekben és az izomzatban nyilvánul meg, vagy akut, vagy krónikus gyulladás kíséri. A reumától szövet- és izomduzzanatok, ízületi görbületek, keményedések keletkeznek.)
 • Neuralgiák (Súlyos, lüktető vagy szúró jellegű fájdalom egy ideg lefutásának vagy eloszlásának megfelelően. Idegfájdalom, idegbántalom, idegzsába.)
 • Ízületi problémák, fájdalmak
 • Hólyagbántalmak
 • Migrén
 • Visszatérő fertőzések
 • Krónikus kimerültség
 • Depresszió esetén.

 A mézes masszázs különösen javasolt:

 • dohányosoknak méregtelenítő kúra formájában
 • ízületi-reumatikus betegségek
 • gyulladt és meszes ízületek, izmok
 • gerincbántalmak, nyak-, váll- és hátfájdalmak
 • migrén
 • visszatérő fertőzések
 • depresszió esetén.

 A masszázs natúr mézzel történik, allergia esetén nem alkalmazható! (Továbbá nem ajánlatos szőrös testfelületen alkalmazni, mert fájdalmas lehet, ezért célszerű a kezelendő testrészt a masszázst megelőző 1-2 nappal korábban szőrteleníteni.)

A mézes masszázs lényege, hogy a méz testre történő felvitele után speciális technikával rányomom a kezem a mézes bőrfelületre, a tenyeremmel vákuumot képzek, így fel tudom emelni a bőrt. Gyorsan, folyamatosan és sokáig kell csinálni, így az erős vákuum miatt a kezelt területen fokozódik a vérbőség, a pórusok kitágulnak és a méz (illetve a mézben lévő víz) bejut a bőrbe. A méz méregtelenítő hatásának köszönhetően kijöjjenek a bőrből az ott felhalmozódott felesleges salakanyagok, mérgek (ezen a ponton még a felvitt méz színe is megváltozik, elszürkül, kifehéredik, vagy bezöldül.) Ezt letörlöm, majd felviszek egy újabb réteg mézet: ez már "csak" táplál, regenerál, nyugtat, továbbá megerősíti a testkontúrokat, feszesít. A méz száradásával - kézhez ragadása miatt - a paskoló mozdulatok egy idő után kissé fájdalmas érzést keltenek, de megéri kibírni, mert jótékony hatása akár 2 héten át is érezhető!

 

 

Nyirokdrenázs: hazánkban még kevesen ismerik, és mindössze néhány helyen alkalmazzák. Ez egy komplex, egész testet érintő kezelés. Olyan fizioterápiás eljárás, ahol a kötőszövetre gyakorolt lágyabb fogástechnikával javítjuk a nyirokelfolyást. Aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere-folyamatokat. Kiüríti a szöveti ödémákat úgy, hogy a nyirokkeringés segítségével felszabadult méreganyagok az érpályába, majd a vér útján a májhoz, illetve veséhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak másrészt kiválasztódnak - csökkentve ezáltal az érintett szervek fájdalmát-, valamint közvetett módon javítja a vérkeringést, a sejtek táplálék- és oxigénellátását is.

A nyirok-drenázs egy speciális masszázsfajta, a méregtelenítés egyik legjobb eszköze: a salakanyag visszamaradása  méreganyagok felhalmozódását eredményezi, a nyirokpangás egészségügyi és esztétikai problémákat is okozhat. A már kialakult problémákra a nyirokmasszázs masszázs kiváló kezelési lehetőséget nyújt.

 

Javaslom:
• narancsbőr (cellulit) esetén
• méregtelenítő kúrák hatékonyabbá tételéhez, elsavasodott szervezet megtisztítására

• fogyókúrázóknak, túlzott zsírlerakódás csökkentésére
• anyagcserezavaroknál
• szöveti ödéma kiürítésére

• dagadt, fájó végtagok, „neházlábérzés” esetén
• allergiás megbetegedéseknél

• feszült idegállapot miatt, menstruációs fájdalmaknál
• ízületi gyulladásoknál

• műtét utáni rehabilitációként
• legyengült immunrendszer aktiválására, állandó fáradékonyság miatt
Eredete: 1928-ban a párizsi orvosi világkongresszuson a dán származású fizioterapeuta, Dr. Emil Vodder mutatta be a kézi nyirokmasszázst (nyirok drenage), amit feleségével fejlesztett ki.

A szolgáltatás fajtái:

- Nyirokmasszázs: teljes test masszázsa, kb. 60 perc. Igény esetén kiegészítve vákum masszázzsal (köpöly kezelés).

- „CELLULIT-STOP”: nyirokmasszázs + vákum-kezelés (köpölyözés) + testtekercselés, kb 90 perc. Hatékony kombinált cellulit kezelés, ráadásul azok is vállalhatják, akik eddig féltek a fájdalmas hagyományos cellulit kezeléstől ( = száraz zsírtörés+cellulit masszázs+köpöly kezelés+testtekercselés).

Minden esetben fontos a bőséges folyadékbevitel (naponta legalább 4 liter víz), valamint a kezelés eredményessége érdekében ajánlott diétát tartani.

 

 

Wellness és Spa masszázsok:

Csokis masszázs: (90 perces kényeztetés testnek és léleknek) Teljes testmasszázs a tökéletes ellazuláshoz, extra kényeztetés csokival. Bőrszépítő, ápol, és persze a csoki fokozza az endorfintermelést, tehát szárnyalunk tőle. 12-16 órán át tartja az illatát zuhanyozás után is. Igazi kényeztetés. Az évszázadok óta afrozidiákumnak tartott csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja. Emellett hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat.(Csokoládés-mandulás-koffeines kezelés: peeling + kényeztető masszázs + pakolás a hát felső részére)

 A csokoládé masszázs javasolt:

 • száraz, érett, öregedő bőrre, hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz
 • jótékony hatással van a narancsbőr csökkentésére
 • stressz, idegesség
 • depresszió, rossz közérzet
 • fáradékonyság, magas vérnyomás stb. esetén
 • testi és lelki egyensúly megteremtésére, egy igazi lélekre ható masszázs
 • csökkenti a koleszterint
 • pótolja a hiányzó ásványi anyagokat, és üdítően hat a lélekre
 • fokozza a nyirokkeringést
 • méregtelenít
 • energetizál.

Ajánlott gyakoriság: kéthetente. A kezelés nem ajánlott azoknak, akiknek ekcémás és gyulladásra hajlamos, problémás, aknés a bőrük.

 

Kleopátra masszázs: (90 perces kényeztetés testnek és léleknek) egy tipikusan kényeztető masszázs, mely „mellékhatásként” a bőrre is jótékony hatással van - megújul, megfiatalodik, már egy alkalom után is selymessé és bársonyossá válik. Joghurt-méz-tejkrém keverékével történő teljes testmasszázs. Kleopátra ismerte ezt a titkot, tejben-mézben fürdött, ezért volt messze-földön  híresen szép a bőre. A masszázs alkalmazásakor a használt termékeket frissen magunk keverjük és persze melegen tálaljuk. Hatására teljes kikapcsolódás, kényeztetés, lazítás vár vendégünkre. (Tejes-joghurtos-mézes kezelés: peeling sóval-joghurttal + kényeztető masszázs + pakolás a hát felső részére) Ajánlott gyakoriság: kéthetente. Bármely vivőanyaggal szembeni allergia esetén nem alkalmazható.

 

Bambusz masszázs: Az elmúlt években, Európában egyre inkább előtérbe kerülő bambusz masszázs. Sikerének fő oka a masszázs összetett hatásmechanizmusa. A masszázshoz használt bambusz rudak különböző méretűek és vastagságúak, így a test bármely területe hatékonyan masszírozható velük. A beolajozott testen, rudakkal dolgozunk, ami semmi máshoz sem hasonlítható különleges érzést eredményez. A lassú mozdulatokat néhol erőteljesebb nyomással kombinálva, a mélyebben elhelyezkedő szövetekre is hatással lehetünk, így biztosított a teljes izomzat ellazulása. Ezen kívül a bambusz egy különleges tulajdonsággal is bír, a bambusz szerkezete egy speciális külső, sejtfalborítású anyagot tartalmaz. Ez az anyag a kovasav (szilicium-dioxid), ami egyfajta kvarcbevonatot képez a bambusz felületén, amely fizikai nyomás, vagy hő változás hatására elektromos energiát generál. Ezt a tulajdonságot piezo- és piroelektromosságnak nevezik, ami egy meleg, szinte bizsergető érzést idéz elő a bőrben.  Ez a kettős hatás egyszerre érvényesül a masszázs során, ami egy egyedülálló élményt ad mindenkinek. A lávaköves masszázshoz hasonlóan a bambusz masszázs is visszaadja a természet közelségének élményét, az ősi rituálék hangulatát és energiáját. Ezért is mondhatjuk el, hogy ezek a kezelési formák állnak a legközelebb hozzánk és talán emiatt vannak kiemelkedően jótékony hatással a testre és a lélekre egyaránt.

 

KÖPÖLY KEZELÉS - akár hátmasszázs kiegészítéseként:
Azoknak ajánlom, akik krónikus hátfájással és trigger-csomókkal küzdenek. Rendkívül eredményes!
A köpölyözés során a vákum felszívja a gátolt energiaáramlású, nem megfelelően működő részt, és ezáltal széttöredezik az elzáródást okozó blokk, vagy csomó. Vákuum keletkezik, melynek hatására a kezelt részen a kapillárisok kitágulnak , vérbőség alakul ki az adott területen, javul a bőr, izom a kezelt területhez tartozó belső szervek vérellátása, vérkeringése, anyagcseréje.
A köpölyözés terápiás kezelésként meghűlések, migrén, depresszió, rossz vérkeringés, túlsúly, szorulás, hasmenés, vagy épp izomfájdalmak, menstruációs rendellenességek esetén alkalmazható, de lényegében bármilyen esetben, amikor úgy feltételezték, hogy a testben az energia útja el van záródva, és ezt az elzáródást a vákuum fogja feloldani.
A köpöly használata több, mint 3000 évre tehető. Az ősi Egyiptomiak, az ókori görögök is használták már. Megtalálhatjuk használatát a régi kínai gyógymódok között , de az ősi magyar népgyógyászat is alkalmazta.

 

Figyelem!

Mielőtt masszázs-kezelést vesz igénybe, minden esetben kérje ki kezelőorvosod véleményét! A masszázs jó hatással van az egészségre, azonban nem helyettesíti az orvosi kezelést.

A masszázs-kezelésen mindenki saját felelősségére vehet részt!

 

 

Dobos Krisztina M svéd

Dobos Krisztina M talp

Dobos Krisztina M cellulit

 

 

 

Menü

1. oldal / 5

Back to Top