IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark

Elérhetőségeim: 

Telefon (mobil): +36 70 6266474
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

https://www.facebook.com/MiraBeautyAndMassage/

 

Tanulmányaim nagy részét a testi-lelki harmónia, az egészséges életmód jegyében végeztem. 

Elengedhetetlennek tartom a folyamatos önképzést, hogy igényes szolgáltatásokat tudjak Önnek nyújtani.

Szerencsés ember vagyok, mert elmondhatom magamról, hogy a hobbim a hivatásom.

Nagyon fontos számomra, hogy Vendégem a lehető legjobban érezze magát. Megtisztelő a bizalma, ezért mindig a legnagyobb alázattal fordulok mind hozzá, mind hivatásom iránt. Hiszek az érintés gyógyító és szépítő erejében. Ezért is, és megszerzett tudásom alapján a választott kezelések alkalmazkodva Vendégem igényéhez, hangulatához, állapotához, eltérőek lehetnek egymástól.

Az alábbi szakirányú képzéseket végeztem el:

 - "Kozmetikus" (Pedi Suli Kft.)

 - "Svéd-masszázs" (Ouerfelli Hungary Kft.)

 - "Talp-masszázs" (Ouerfelli Hungary Kft.)

 - "Cellulit-masszázs" (Ouerfelli Hungary Kft.)

 - "Wellness masszázsok" (Bessimeon Központ - Health and Beauty)

 - "Stresszoldó masszázs" (Manual-Land Masszázsoktató Centrum)

 - "Aromaterápiás hátmasszázs" (Manual-Land Masszázsoktató Centrum)

 - "Spa masszázsok" (Monroe Egészség és Szépség Centrum - Bebes Kft.)

 - "Nyirokmasszázs" (Monroe Egészség és Szépség Centrum - Bebes Kft.)

 - "Szempilla hosszabbítás" (Harlequine Szépségszalon, Elektron Cosmetic Kft., Szépség-gyár, Alveola Beauty Akadémia)

 - "Arcfestő" (Játékmesterek / Bánhegyi Group Kft.)

 - „Orientális folklór és show-hastánc oktató” (AAMM)

 - "Sportoktató" (Fitness Akadémia)

 - "Reiki I-II. - R.A.I." (Boldogság és Gazdagság - Nagy Bea)

 - Kozmetikai továbbképző tanfolyamok (Alveola Beauty Akadémia, SalonTech, Kaviczky Prémium, Szempilla Centrum)

 - "Adrienne Feller Okleveles szépségterapeuta"


 

Várom szeretettel (előzetes bejelentkezés szükséges):

- Kozmetikai szolgáltatások: Mucha Szalon- 1071 Bp., Damjanich utca 37. - a szépségszalon galériája (Városliget mellett, a Damjanich és a Murányi utca sarkánál.)

Parkolás a Városligeti mélygarázsban, vagy közterületen. BKV-val: a 70 / 75 / 79 trolival, vagy 30 / 30A / 230 busszal.)

 SOLANIE REFERENCIA SZALON 2018. április 1-jétől.

Megkérem kedves Vendégeimet, hogy lehetőség szerint érkezzenek pontosan, illetve 5 perccel a kezelés kezdete előtt -mivel a foglalás a kezelés kezdetére vonatkozik-, előtte pedig még fel kell készülniük: átöltözni, nyugalomba helyezni magukat. Amennyiben elkésnek, kénytelen vagyok az Önök idejét lerövidíteni, mivel az Ön után érkezők kezelésének is pontosan kell elkezdődnie. Megértésüket előre is nagyon köszönöm!

Előfordulhat, hogy valamilyen okból kifolyólag nem tudnak megjelenni a lefoglalt időpontban, kérem értesítsenek minél előbb, ill. legalább 24 órával a kezelést megelőzően szíveskedjenek bejelenteni a lemondást. Köszönöm szépen szíves megértésüket! (Lemondási feltételeket a Szalon Etikett tartalmazza, melyet a Kapcsolat menüpont alatt is megtalál)

 

Dobos Krisztina Mirjam (Mira): 0670 6266474

 

 

 

S Z A L O N   E T I K E T T

 

Kedves Vendégeim!

A rossz tapasztalatok és a kozmetika-, valamint szolgáltatásaim fejlesztése érdekében a következő szalon etikettet vezettem be; Remélem nem gond, ha tegező viszonyban fogok tájékoztatást adni Nektek, köszönöm, hogy elolvassátok és betartjátok az alábbiakat.

FOGLALÁS

Minden kedves Vendégem számára maximális odafigyelést és törődést szeretnék biztosítani.

Ahhoz, hogy az időpontodat garantálni tudjam, kérlek előre foglald le a számodra megfelelőt személyesen, vagy telefonon: 0670/6266474.

Ünnepnapokon nem, ill munkaidőn túl és hétvégén a normál ár + annak további 50%-áért dolgozom.

FIZETÉS

Szalonunkban csak készpénzt fogadok el. Az árak forintban értendőek, az ÁFA-t tartalmazzák. Borravalót az árak nem foglalják magukba, amennyiben szeretnél, az tetszés szerinti mértékben adható.

Az árak változtatásának jogát előzetes figyelmeztetés nélkül fenntartom.

Visszatérítés: A szolgáltatás csomagok és termékek nem visszaválthatóak és nem cserélhetőek.

 

A J Á N D É K U T A L V Á N Y

Bármely kozmetikai kezelésre kiállítható ajándékutalvány. További információért kérlek, érdeklődj személyesen, telefonon +3670/6266474.

 

Vendégként sokszor egy kozmetikai kezelés felér egy kisebb wellnesszel. Kérlek,  ne feledd nekünk kozmetikusoknak (bár szívvel-lélekkel végezzük) ez a munkánk.

Minden lemondott, nem igénybe vett időpont, nekünk bevétel kiesés, ugyanakkor a költségeink nagy része a holtidőre is adottak. Miattad más vendégről mondtunk le, ezért kérném szépen a következő szabályokat tartsuk be a kellemetlenségek elkerülése végett:

 

L E M O N D Á S I    F E L T É T E L E K:

Szívesen küldök emlékeztető sms-t, ha előzetesen kéred! Bárkivel megtörténhet, hogy előre nem látható ok miatt nem tud eljönni. Szíveskedj előjegyzésed módosítását/törlését legkésőbb 48 órával a kezelésed előtt megtenni, így nekem is marad annyi időm, hogy ezt az időpontot másnak odaadhassam.

Amennyiben 24 órán belül lemondod az időpontod, vagy értesítésem nélkül nem jelensz meg, a következő kezelésed árához felárat számolok fel: meghiúsulási kötbér/rendelkezésre állási díj a kért szolgáltatás árának 25%-a lemondás esetén, lemondás nélkül 50%-a.

Ha a „pótolt” kezelésre sem érkezel időben/lemondod, a következő időpontod már csak előre fizetés esetén tudom rögzíteni, és abban az esetben, ha nem jelensz meg ekkor sem, az összeg nem jár vissza.

Maximum 15 perc késést tudok elfogadni, ezen felül automatikusan életbe lépnek a fenti szabályok.

Betegséged (fertőző) esetén új időpont egyeztetése szükséges.

Amennyiben az én hibámból hiúsul meg aznapi kezelésed, a meghiúsulási kötbér értékének megfelelően plusz-szolgáltatást adok Neked a következő kezelésed alkalmával – engesztelő ajándékként, ha szeretnéd!

Az időpont lefoglalásával automatikusan elfogadod a fenti feltételeket, el nem olvasása nem mentesít alóla!

 

 

Környezet A kozmetika relaxációra is szolgál, ezért megkérem minden kedves Vendégemet, hogy mobiltelefonját némítsa le, ill. használatát korlátozni szíveskedjen. A zavartalan környezet biztosításában való együttműködést nagyra értékelem. Kérlek, háziállatodat semmilyen körülmények között ne hozd be a kozmetikába! Akadályozza a munkavégzést, a higiénia fenntartását nehezítheti, ill. ellenőrzés esetén engem büntethetnek meg érte.

Szalonviselet Szalon kezeléseink során beterítő kendő / kezelő ruha, akár egyszer használatos fehérnemű is biztosított. Annyira vetkőzz le, amennyire még kényelmesen érzed magadat. A kezelés ideje alatt ha igényled, komfortosan be leszel takarva, mindössze az éppen kezelés alatt levő testrész lesz felfedve.

Egészség Egészséged fontos számomra, így megkérnélek, hogy a szalonba való első érkezésed alkalmával töltsd ki az egészségi állapotodat felmérő kérdőívet (Vendég nyilatkozat). Amennyiben a jövőben az egészségedben változás állna be, kérlek jelezd számomra, illetve javaslom, hogy konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt újabb időpontot egyeztetnél hozzám. Adataidat szigorúan bizalmasan kezelem. (lásd Adatkezelési tájékoztató)

Dohányzás és Alkohol A Szalon területén / előtt szigorúan tilos a dohányzás és az alkohol fogyasztása! Kérlek, a kezelés előtt már 1 nappal korábban se fogyassz alkoholt, narkotikumot.

 

MIT VÁRJ EL A KIVÁLASZTOTT KOZMETIKUSODTÓL?

 • Ma már a legtöbb kozmetika úgy működik, hogy egyszerre csak egyetlen vendéggel foglalkozik a kozmetikus (kabin rendszer), erre törekszem én is!
 • Tiszta szalon textília (hajpánt vagy egyszer használatos sapka, beterítő kendő, egyéb kezeléseknél dekoltázsruha is). Ezek elengedhetetlenek egy kozmetikai kezelésnél, minden vendégnek külön!
 • Alapvetően rendnek és tisztaságnak kell uralkodnia a szalonban, de legfőképpen a kozmetikában.
 • Egy alapos kozmetikus, minden látogatásod alkalmával megvizsgálja a bőröd. (Nem csak az első alkalomkor!) Mindig az adott, aznapi bőr állapotának megfelelően ajánl arckezelést. A bőrtípusodnál, vagy szezonálisan nem végezhető arckezeléseket nem csinálja meg rajtad! Az elhivatott szakembernek fontos vagy, fontos a TE bőröd!
 • Egy jó kozmetikus figyelembe veszi testi-lelki hogylétedet, egészségi állapotodról tudakozik nálad.
 • A szolgáltatás előtt átbeszéli veled az adott kezelésed. Az esetleges extra költségekre (plusz szérum/pakolás, gép alkalmazására stb.) előre felhívja a figyelmed.
 • A kezelés előtt már felkészülten vár, elmagyarázza annak lépéseit, tanácsot ad, hogy eredményesebben tudd otthon is ápolni a bőröd.
 • A kezelés alatt nem hagy hosszabb időre magadra.
 • Egy igényes szalonban természetes, hogy megkínálnak legalább egy pohár vízzel.
 • Figyelnek arra, hogy a hőmérséklet, zene, hangulat megfelelő legyen Neked! Figyelnek Rád!

 

MIT VÁR EL A KOZMETIKUS TŐLED?

 • Érkezz pontosan, vagy inkább 2 perccel hamarabb! Egy jó kozmetikus napja percre pontosan be van táblázva. Késés esetén nem áll módomban a kezelés időtartamát kiterjeszteni, az utánad érkező Vendégre való tekintettel. Kérlek tervezd meg előre, hogyan fogsz eljutni hozzám (kalkuláld bele a parkoló hely keresését is). Több mint 15 perc késés esetén megtagadhatom aznapi kezelésed, és egyeztethetünk új időpontot, ekkor automatikusan életbe lép a lemondási feltételek szabályzata.
 • Ha én csúszom, értesíteni foglak és természetesen a te kezelésed sem csapom össze!
 • Senki sem váltogatja szívesen a kozmetikusát – de a kölcsönös jó viszonyért, mindkét félnek tennie kell.
 • Mobil telefon: amikor épp valakit kezelek, nem mindig tudom felvenni a telefont/SMS-ekre válaszolni. Te sem vennéd jó néven, ha minden 10 percben telefonálnék, amikor Téged kezellek. Megköszönöm, ha Te is lenémítod a telefonodat a kezelés alatt, valamint korlátozod annak használatát.
 • Bátran mondd el, hogy mi nem tetszik a bőrödön, min szeretnél változtatni! Nagyon fogok örülni neki, hogy együttműködsz a bőrápolásodban. Nyugodtan kérj otthoni bőrápolásra javaslatot!
 • Mondd el, ha valamilyen kezeléstípussal kapcsolatban vannak korábbról kellemetlen emlékeid! Jelezd, ha tudsz valamilyen meglévő érzékenységedről, allergiádról, ha babát vársz vagy valamilyen orvosi kezelés alatt állsz, beteg vagy. (Ha herpeszed van, fertőző beteg vagy (múlófélben is), jelezd és nézünk másik időpontot Neked. Ne veszélyeztesd magad, kozmetikusod és a többi vendég egészségét kérlek!)
 • Bátran szólj, ha kezelés alatt valami kellemetlen, zavar, vagy fázol, szomjas vagy, bármi egyéb paradox! Örülök a visszajelzésednek, és azon leszek, hogy a lehető legjobban érezd magad!
 • Látogatásod végén ha teheted, foglald le előre a következő időpontod! Hidd el egyszerűbb és kényelmesebb, mint az utolsó pillanatban bepréseltetni magad valahova!
 • Ha nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra, előzetesen mondd le, legalább 24 órával az esetleges előjegyzésed előtt (ezt díjmentesen megteheted)! Köszönöm! (lásd lemondási feltételek!)
 • Szempilla hosszabbításra / liftingre kérlek smink-, kontaktlencse nélkül érkezz. Aki szennyezett pillasorral érkezik, minimum 500 Ft felárat számolok fel!

 

Az időpont lefoglalásával automatikusan elfogadod a fenti feltételeket, el nem olvasása nem mentesít alóla!

Köszönöm szépen, hogy betartod a szalon etikettet. A változtatás jogát fenntartom.

Sok szeretettel várlak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategória: Menü
Back to Top