IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark

Arcfestést vállalok céges-, óvodai-, iskolai és magán rendezvényeken, családi – baráti ünnepségeken és egyéb eseményeken, Budapest területén. Tanúsítvánnyal rendelkező arcfestő vagyok. (Ár megegyezés szerint. Felár ellenében asztalt, széket tudok biztosítani.)

Kiváló alkalom és nagyszerű meglepetés lehet a gyermekeknek születésnapra, gyermekzsúrra, farsangra, gyereknapra, Mikulás ünnepségre, Halloween-re, vagy bármilyen más alkalomra. Segít lekötni az adott rendezvényen a kicsik figyelmét, önfeledt szórakozást biztosítva számukra. Imádják, mert pillanatokon belül cicává, pillangóvá, hercegnővé, bohóccá, kalózzá, tigrissé, egyéb mese- vagy szuperhőssé változhatnak. Fiúk és lányok, kicsik és nagyok egyaránt találnak kedvükre valót.

Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, jómagam is édesanya vagyok, valamint Családi napközi üzemeltető végzettséggel is rendelkezem.

Kizárólag megbízható, minőségi, vízbázisú, bőrbarát, lemosható festékekkel dolgozom, továbbá különböző kozmetikai csillámokat használok igény szerint. Ezek az anyagok még érzékeny bőr esetén sem allergizálnak, ezért az sem jelenthet problémát, ha egy kisgyerek esetleg lenyalja a festéket. A festék eltávolítása: mielőtt a gyermek (gyermeklelkű felnőtt) elaludna, mindenképp le kell mosni a festéket az arcról langyos vízzel és szappannal. Mivel a festékek kicsit szárítják a bőrt, javasolt arckrémmel/körömvirág krémmel bekenni a megtisztított bőrfelületet.

Arcfestést már őseink is alkalmaztak a különböző törzsi kultúrákban számos rituálé során. Nagy valószínűséggel elterjedése az újkorban a 60-as évekre tehető, a hippik arc- és testfestéseinek köszönhetően.
Napjainkban az arcfestés rendkívül népszerű gyermek-rendezvényeken, színpadon és filmekben, fesztiválokon, különböző rendezvényeken, bulikon - gyermekek és felnőttek körében egyaránt.
 
Hívjon bizalommal: +36 70/6266 474.
 

 

Dobos Krisztina Arcfestő

Kategória: Menü
Back to Top