IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark

Jelenleg nem vállalok sminkelést.

 

Long Lashes, JB Lashes, Nagaraku Lashes, Pillafutár

1-2 D és Volume MŰSZEMPILLA: (klasszikus régi 3D / duplázott technika, light volume technika)

Akár 2 hónapig is tarthat -ez idő alatt a teljes saját, természetes pillasor cserélődik-, azonban általánosságban applikáció esetén 3-4 hetente ajánlott feltöltést végezni. A természetes szempilla cserélődésével fokozatosan távoznak a felragasztott szálak. A műszempillákat speciális ragasztóval szálanként illesztjük a saját szempillákhoz. Ez a ragasztó szakszerű applikás esetén nem roncsolja a saját szempillákat. Viselése kényelmes, súlytalan, természetes hatású. Nem kell változtatni a mindennapi szokásokon: sminkelhet, zuhanyozhat, szaunázhat, sportolhat, nyugodtan aludhat. E műszempillával a legkülönbözőbb igények is kielégíthetőek, mivel különböző vastagságú és hosszúságú szempillák állnak rendelkezésünkre. Így lehet természetes és extravagáns, igéző tekintetű.

Klasszikus alapszett - 1D: régi 3D/4D, minden saját szempillára 1 db műszál kerül (0.12, 0.15)

Duplázott technika - 2D: minden saját szempillára 2 db műszál kerül applikálásra (0.07, 0.10)

LIGHT VOLUME - 3D-4D: minden saját szempillára 3-4-5 db vékonyított és könnyített súlyú műszál kerül applikálásra, ez jelöli a "D"-k számát (0.05, 0.07)

Kinek ajánlom? Mindenkinek, aki:

- szeretné tovább fokozni szépségét tekintete kiemelésével
- szeretne, dúsabb, hosszabb, szempillákat, igéző pillantást
- már ébredéskor szeretne szép lenni
- nem akar folyamatosan sminkjével foglalkozni, mert sem ideje, sem pedig kedve nincs hozzá
- bosszankodni szokott, mert szempillafestéke elkenődik a nap folyamán.

Fontos tudnivalók:
- a műszempillák szintetikus anyagból / selyemből készülnek, természetes ívűek, mint a valódi szempillák
- a szempillák szépségének és tartósságának megőrzéséhez 3-4 hetente ajánlott töltést végezni
- felragasztás után 1 napig nem érheti víz (esővíz és könny, izzadság sem!), gőz, a pillákat
- felragasztás után 24/48 óráig az úszást, a szaunát, a gőzfürdőt, a kozmetikai gőzt, nagy gőzzel járó főzést, erőteljes izzadással járó sportot és a meleg vizes arcmosást mellőzni szükséges
- ne dauerolja, vagy göndörítse szempilláit (közvetlenül sem felragasztás előtt, sem felragasztás után)
- a szempilla tartós festését 2 nappal kell a felragasztást megelőzően elvégezni
- az olajos alapú lemosás, vízálló smink feloldhatja a ragasztót, mely a műszempillát tartja. (Zsíros/olajos alapú szemfesték és sminklemosót nem szabad használni, csak vizes alapút! Ajánlott: szempilla sampon, vagy micellás víz a pillák tisztán tartásához!)
- vízálló szempillaspirál használata tilos (amennyiben szempillafestéket használ és minden áron ragaszkodik hozzá, lehetőleg azt csak az aplikáció nélküli alsó pillasoron tegye, kerülje az illesztésnél a gyökér és tő környéki területet)
- ne tépkedje a pillákat, ne dörzsölje szemét, mindig finoman törölje/itassa a törölközővel szárazra a tisztítás után, lehetőség szerint kerülje a szemcsepp gyakori használatát.

A felhelyezés 2 - 3,5 órát is igénybe vehet egyéntől és a választott típustól (D-k száma) függően. Ön ezalatt kényelmesen fekszik, szemei csukva vannak. Az alsó szempillák takarása céljából nyugtató, hidratáló hatású zselés alátét párnát helyezek fel, majd a  műszempillákat egyesével helyezem fel saját a felső szemhéjon a szempilláira.

Kérem kedves Vendégemet, hogy lehetőség szerint smink nélkül és pontosan érkezzen! Amennyiben elkésik, kénytelen vagyok az Ön idejét lerövidíteni, mivel az Ön után érkezők kezelésének is pontosan kell elkezdődnie. Megértését előre is nagyon köszönöm!

Figyelem! Csak egészséges szemre lehet felhelyezni a szempilla kiegészítést. Ha a vendég szeme duzzadt, vörös, heges, esetleg viszkető, égő érezés tapasztalható, árpája, fertőző szembetegsége, szem allergiája van, nem végezhetem el a szempilla hosszabbítást - a vendég érdekében. A felhelyezés alatt kontaktlencse viselése elővigyázatosságból kerülendő, ezért a kezelés idejére ki kell venni azt. Asztmás betegnél a ragasztó gőze irritálhatja a nyálkahártyát.

A JB Lashes, Long Lashes, Pillafutár összes terméke az OÉTI által nyilvántartásba vett, az EU kozmetikumokra vonatkozó direktívái által megszabott összetevőkből áll. 

A JB Lashes, Long Lashes és Nagaraku Lashes, Pillafutár termékeivel dolgozom.

    

 

TINCSES MŰSZEMPILLA:

Tincsei 5-6 szál műszempilla összecsomózásából állnak. Speciális ragasztóval rögzítem a saját szempillák tövéhez. A felhelyezéshez használt ragasztó bőrbarát, csak nagyon ritkán okoz enyhe irritációt. Különböző hosszúságban létezik. Tartóssága általában 2 - 4 hét. Tilos dörzsölni, többnyire oldószerrel távolítható el.

A tincses műszempilla mindennapi hordásra nem alkalmas, inkább csak bizonyos alkalomra. Viselését hosszú távon nem ajánlom (ezt saját tapasztalatom alapján merem kijelenteni), mert a saját szempillák töredezettségét, megritkulását okozhatják. A nehéz tincset több szempillára szükséges felragasztani, ezért leszedésekor - leesésekor egyszerre több szempillát is kitéphet, vagy letörhet.

 

Próbálja ki helyette a szálankénti szempilla hosszabbítást, magam is ezt viselem, ezért nyugodt szívvel ajánlom Önnek!

 

Hívjon bizalommal: Dobos Krisztina Mirjam, 06 70/6266 474.

 

 

 

 

 

Dobos Krisztina 3D Gold Lashes

Kategória: Menü
Back to Top