Női / Férfi “3 in 1” Anti-aging arckezelés:

Soft LÉZER + ELEKTROPORÁCIÓ + HYDROJELLY maszk 17.000 Ft

Soft lézer (lágylézer) kezelés:

A lágylézer segíti a hatóanyagok könnyebb és hatékonyabb beépülését a bőrbe. Hatására élénkül a kollagéntermelés, ami a bőröregedés lassításában játszik fontos szerepet. Emellett a lágylézer kiváló a pigmentfoltok halványítására, sebgyógyulás felgyorsítására, gyulladáscsökkentésre, faggyútermelés normalizálására és még a rosacea tüneteinek enyhítésére is. Rendkívül megbízható eljárás, ami igen látványos eredményekre képes.

Elektroporációs kezelés:

A tű nélküli mezoterápia maximális hatékonyságú bőrápolást tesz lehetővé. Az elektromos impulzus hatására ideiglenes aquaporin csatornákat nyitunk meg, hogy biológiai tisztaságú hatóanyagokat tudjunk a bőr mély rétegeibe juttatni. Az inger megszűnésével a hidrolipid réteg visszaáll természetes állapotába anélkül, hogy tűszúrásokat kellene alkalmazni. Hatékonyabb és tartósabb eredményt lehet az elektroporációval elérni, mint más hasonló eljárással, ráadásul szinte minden bőrtípus és bőrállapot kezelésére alkalmas.

Hydrojelly maszk

Esthemax Hydrojelly a legtöbb forgalomban lévő peel-off maszknál magasabb arányban tartamaz alginátot, viszont nem tartalmaz Parabent, Sulfátot, Hintőport, Ftalátot és Kukorica keményítőt. Az egyiptomi rózsa maszk minden bőrtípusra kiválóan alkalmazható – száraz, vízhiányos , problémás, érzékeny, öregedő bőrökre. A 2021-es Dermascope díjnyertes maszkja.

Alkalmazható: ez a hármas kombináció megvalósítja azt a maximális hatékonyságú bőrápolást, amire egy luxus kozmetikai kezelés korunkban képes.

Kezelés lépései:

letisztítás 2 lépésben, enzim peeling, tonizálás, lágylézer, tű nélküli mezoterápiás hatóanyag bevitel 2 lépésben, Hydrojelly peel-off maszk, nappali krém

}

Időtartam:

90 perc

Ár:

17.000 Ft

Sok szeretettel várlak a Mira Beauty and Massage kozmetikában Budapesten, a 7.kerületben!

elvalasztó