Női / Férfi / Tini “2 in 1” problémamegoldó arckezelés:

HYDRAFACIAL + ULTRAHANG + AJÁNDÉK hidegterápia 13.000 Ft-tól

Hydrafacial

A Hydrafacialt úgy emlegetik, hogy “az A-listás sztárok kedvence”. Az egyik legmodernebb, díjnyertes non-invazív orvos-esztétikai arckezelés. Sejtregenerációt elősegítő többlépcsős hidrodermabráziós eljárás. Fájdalommentes tisztítás, és kíméletes kémiai hámlasztás végezhető (aha, bha), továbbá vákuumos nyirokmasszázs. Felszabadulnak a pórusok, csökkennek a gyulladások, hidratálttá válik a bőr, egy egységes és selymes, tiszta, ragyogó bőrképet kapunk általa. Megújítja a teljes bőrfelszínt.

Magyarországon még kevés helyen alkalmazzák!

Ultrahang

Az ultrahang az egyik leghatékonyabb vízben és zsírban oldódó hatóanyagbeviteli forma az ampullák, krémek és gélek bőrbe juttatásához. Fellazítja a bőrfelületen lévő szarusejteket, ezzel fokozva a bőr felszívóképességét. Az ultrahang alkalmazásával fokozódik az erek vérátáramlása, aminek köszönhetően javul a sejtek tápanyag-és oxigénellátása. Így a hatóanyagok közvetlenül tudják kifejteni hatásukat.

Alkalmazható: anti-aging kezelésként, tág pórusok, fakó bőrszín, napkárosodott bőr, aknés/komedós bőr, rosacea, ráncok csökkentésére, és aknés hegek kezelésére, pigmentfoltok halványítására  – szinte nem létezik olyan bőrprobléma, amin ne tudna segíteni!

Kezelés lépései:

letisztítás, enzim peeling, tonizálás, hydrafacial eljárás 3 lépésben, ultrahangos hatóanyag bevitel, ajándék hidegterápiás kezelés, nappali krém fényvédelemmel

}

Időtartam:

45 perc

Ár:

13.000 Ft-tól

Sok szeretettel várlak a Mira Beauty and Massage kozmetikában Budapesten, a 7.kerületben!

elvalasztó