Szemöldök styling

Stílusos szemöldök a természetesség jegyében

elvalasztó

A rendezett, szép szemöldök fontos eleme a megjelenésnek. Különböző szemöldök styling szolgáltatásaimmal minden egyes nap csodás szemöldökkel tündökölhetsz. Ha már nem szeretnéd a reggeleket hosszas szemöldökformázással tölteni, akkor tartósabb eljárás igénybevételére is van lehetőség. Szeretettel várlak 7.kerületi kozmetikámban!

Milyen szolgáltatásokat kínálok?

elvalasztó
7.kerület szemoldok laminálás Budapest

Szemöldök laminálás

A szemöldök laminálás egy olyan tartós eljárás, amivel a szemöldök rakoncátlan szőrszálait azonos irányba tudjuk állítani. Ez a folyamat nagyjából 1 órát vesz igénybe, az eredmény pedig körülbelül 3-6 hétig tart. A végeredmény lenyűgöz majd, hiszen végre olyan lesz szemöldököd, amilyenre mindig is vágytál: rendezett és dús hatású. Ints búcsút a nehezen formázható szemöldöknek, és spórolj időt a szemöldök laminálással!

7.kerület szemoldok styling Budapest

Szemöldök styling

A szemöldök styling során gondosan megtervezem a szemöldök formáját egy speciális mérő eszköz és/vagy színező cérna segítségével, majd gyantával (wax) eltávolítom a felesleges szőrszálak többségét. A tökéletes forma érdekében csipesszel fejezem be a szemöldökformázást. A szemöldök styling szolgáltatást bátran ajánlom férfiaknak is. 

7.kerület szemoldok styling szemöldök festés Budapest

Szemöldök styling festéssel

A tervezés után a hajszínhez, bőrtónushoz megfelelő árnyalatú tartós festékkel vagy kozmetikai henna festékkel befestem a szemöldököt. A következő festékek közül tudsz választani:

Pipa

RefectoCil tartós festék: A német márkájú kozmetikai festék csodás tekintetet eredményez, aminek hatása akár 3-6 hétig is tart a szemöldök szálakon (bőrön néhány nap).

Pipa

London Beauty Henna: Csakis a legkiválóbb minőségű természetes hennából készült festék, ami szigorú ellenőrzéseken esett át, és maximálisan biztonságos. Hatása tartósabb (a bőrön és a szemöldök szálakon is) a hagyományos kozmetikai festéknél.

7.kerület szemoldok styling szemöldök festés Budapest

Teljes körű szemöldök styling: laminálás, tervezés, festés, formázás

A teljes körű szemöldök styling magába foglalja a konzultációt, amikor is felmérem a Vendég igényeit. Ezután elkészítem a tartós szemöldök laminálást. Ezt követően jöhet maga a folyamat, vagyis megtervezem a vendég egyéni adottságaihoz illő szemöldökformát színező cérnával, és precízen előrajzolom. A tökéletes szemöldökforma kialakítása után egyénre szabottan befestem a szemöldököt tartós vagy henna festékkel. Majd wax-al, csipesszel formázom a szemöldököt. Végül, de nem utolsó sorban tanácsokkal látom el a Vendéget a napi szemöldökápolási rutin kialakításához, valamint szemöldök fésűt adok ajándékba.

Tekintsd meg áraimat!

elvalasztó

A szemöldök styling mellett szempilláid is kiemelnéd?

Akkor tekintsd meg további szolgáltatásaimat!

Sok szeretettel várlak a Mira Beauty and Massage kozmetikában Budapesten, a 7.kerületben!