Kapcsolat

Kérdésed van, esetleg bejelentkeznél?

Vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén!

elvalasztó

Elérhetőségek:

Mira Beauty and Massage – Dobos Krisztina Mirjam e.v.

Telefon

Nyitvatartás

Kizárólag előzetes bejelentkezés alapján, az alábbi időpontok szerint:

Hétfőtől péntekig: 9.30 – 20.00

Szombat, vasárnap, ünnepnap: ZÁRVA

Hol található a kozmetika?

elvalasztó

A kozmetika Budapesten a Városliget mellett, a VII. kerület egyik közkedvelt utcájában található, a Damjanich és a Murányi utca sarkánál. A Mucha Szépségszalon a kozmetika mellett további szolgáltatásokkal is vár: fodrászat, manikűr, műköröm, pedikűr. Kollégáim szolgáltatásaira időpontot az alábbi telefonszámon tudsz kérni: +36 1 3225976.

Parkolás: Városligeti mélygarázsban, vagy közterületen (parkolási díj ellenében). 

BKV-val:

 • Hősök terétől a 75 / 79 trolival, vagy 30 / 30A / 230 busszal a Damjanich utcánál kell leszállni, majd onnan sétálni kell a Damjanich utcába az első keresztutcáig.
 • Keleti Pályaudvartól a 30 / 30A / 230 busszal a Damjanich utcánál kell leszállni, majd onnan sétálni kell a Damjanich utcába az első keresztutcáig.
 • 70 troli közvetlen itt áll meg az utcában, csupán fél perc sétára a szépségszalontól.
elvalasztó

Amit mindenképp olvass el bejelentkezés előtt…

Szalon etikett

elvalasztó

Kedves Vendégeim!
A rossz tapasztalatok és a kozmetika, valamint szolgáltatásaim fejlesztése érdekében a következő szalon etikettet vezettem be. Remélem nem gond, ha tegező viszonyban fogok tájékoztatást adni Nektek, köszönöm, hogy elolvassátok és betartjátok az alábbiakat.

FOGLALÁS

Minden kedves Vendégem számára maximális odafigyelést és törődést szeretnék biztosítani. Ahhoz, hogy az időpontodat garantálni tudjam, kérlek előre foglald le a számodra megfelelőt személyesen vagy telefonon: +3670/6266474. Ünnepnapokon nem, illetve munkaidőn túl és hétvégén a normál ár + annak további 50%-áért dolgozom.

FIZETÉS

Helyszínen, közvetlen a szolgáltatás igénybevétele után (kúra esetén az első kezelést követően egy összegben előre a meghatározott teljes összeg) készpénzzel, vagy azonnali átutalással, vagy bankkártyával történik a fizetés. Az árak forintban értendő bruttó árak, melyek az ÁFA-t is tartalmazzák. Borravalót az árak nem foglalják magukba, amennyiben szeretnél, az tetszés szerinti mértékben adható. Az árak változtatásának jogát előzetes figyelmeztetés nélkül fenntartom.

Visszatérítés: A szolgáltatás csomagok, termékek nem visszaválthatóak, és nem cserélhetőek.

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Bármely kozmetikai kezelésre kiállítható ajándékutalvány. További információért kérlek, érdeklődj személyesen vagy telefonon: +3670/6266474.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Vendégként sokszor egy kozmetikai kezelés felér egy kisebb wellnesszel. Kérlek, ne feledd nekünk kozmetikusoknak (bár szívvel-lélekkel végezzük) ez a munkánk. Minden lemondott, nem igénybe vett időpont nekünk bevétel kiesés, ugyanakkor a költségeink nagy része a holtidőre is adottak. Emiatt kérlek a következő szabályokat tartsd be a kellemetlenségek elkerülése végett:

 • Szívesen küldök emlékeztető sms-t, ha előzetesen kéred! Bárkivel megtörténhet, hogy előre nem látható ok miatt nem tud eljönni. Szíveskedj előjegyzésed módosítását/törlését legkésőbb 48 órával a kezelésed előtt megtenni, így nekem is marad annyi időm, hogy ezt az időpontot másnak odaadhassam. 
 • Amennyiben 24 órán belül mondod le az időpontot, vagy értesítés nélkül nem jelensz meg, a következő kezelésed árához felárat számolok fel! A meghiúsulási kötbér/rendelkezésre állási díj a kért szolgáltatás árának 25%-a lemondás esetén, lemondás nélkül 50%-a. 
 • Ha a „pótolt” kezelésre sem érkezel időben vagy lemondod, akkor a következő időpontodat már csak előre fizetés esetén tudom rögzíteni! Abban az esetben, ha nem jelensz meg ekkor sem, az összeg nem jár vissza.
 • Maximum 15 perc késést tudok elfogadni, ezen felül automatikusan életbe lépnek a fenti szabályok. 
 • Betegség (fertőző) esetén új időpont egyeztetése szükséges.
 • Amennyiben az én hibámból hiúsul meg az aznapi kezelésed, a meghiúsulási kötbér értékének megfelelően plusz szolgáltatást adok Neked a következő kezelésed alkalmával – engesztelő ajándékként, ha szeretnéd.

Az időpont lefoglalásával automatikusan elfogadod a fenti feltételeket, el nem olvasása nem mentesít alóla!

KÖRNYEZET

A kozmetika relaxációra is szolgál, ezért megkérek minden kedves Vendéget, hogy mobiltelefonját némítsa le, illetve korlátozza annak használatát a szalonban töltött idő alatt. A zavartalan környezet biztosításában való együttműködést nagyra értékelem. 

Kérlek, háziállatodat semmilyen körülmények között ne hozd be a kozmetikába! Akadályozza a munkavégzést, nehezítheti a higiénia fenntartását, valamint ellenőrzés esetén engem büntethetnek meg érte.

SZALONVISELET

Szalonkezeléseim során beterítő kendő / kezelő ruha, akár egyszer használatos fehérnemű is biztosított. Annyira vetkőzz le, amennyire még kényelmesen érzed magad. A kezelés ideje alatt, amennyiben igényled, komfortosan betakarlak, mindössze az éppen kezelés alatt levő testrész lesz felfedve.

EGÉSZSÉG

Egészséged fontos számomra, így megkérnélek, hogy a szalonba való első érkezésed alkalmával töltsd ki az egészségi állapotodat felmérő kérdőívet (Vendég nyilatkozat). Amennyiben a jövőben az egészségedben változás állna be, kérlek jelezd számomra, illetve javaslom, hogy konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt újabb időpontot egyeztetnél hozzám. Adataidat szigorúan bizalmasan kezelem. (Lásd: Adatkezelési tájékoztató)

DOHÁNYZÁS ÉS ALKOHOL

A kozmetika területén szigorúan tilos a dohányzás és az alkohol fogyasztása! Kérlek, a kezelés előtt már 1 nappal korábban se fogyassz alkoholt, narkotikumot.

MIT VÁRJ EL A KIVÁLASZTOTT KOZMETIKUSTÓL?

 • Ma már a legtöbb kozmetika úgy működik, hogy egyszerre csak egyetlen vendéggel foglalkozik a kozmetikus (kabin rendszer), erre törekszem én is.
 • Tiszta szalon, textília (hajpánt vagy egyszer használatos sapka, beterítő kendő, egyéb kezeléseknél dekoltázsruha is), melyek elengedhetetlenek egy kozmetikai kezelésnél (minden vendégnek külön).
 • Alapvetően rendnek és tisztaságnak kell uralkodnia a szalonban, de legfőképpen a kozmetikában.
 • Egy alapos kozmetikus minden látogatásod alkalmával megvizsgálja a bőröd, nem pedig csak az első alkalomkor! Mindig az adott, aznapi bőr állapotának megfelelően ajánl arckezelést. Nem csinálja meg rajtad a szezonálisan nem végezhető arckezeléseket, és a bőrtípusnak nem megfelelő kezeléseket! Az elhivatott szakembernek fontos vagy, fontos a TE bőröd!
 • Egy jó kozmetikus figyelembe veszi testi-lelki hogylétedet, tudakozik egészségi állapotodról.
 • A szolgáltatás előtt átbeszéli veled az adott kezelést. Az esetleges extra költségekre (plusz szérum/pakolás, gép alkalmazására stb.) előre felhívja a figyelmed.
 • A kezelés előtt már felkészülten vár, elmagyarázza annak lépéseit, tanácsot ad, hogy eredményesebben tudd otthon is ápolni bőröd.
 • A kezelés alatt nem hagy hosszabb időre magadra.
 • Egy igényes szalonban természetes, hogy megkínálnak legalább egy pohár vízzel.
 • Figyel arra, hogy a hőmérséklet, zene, hangulat megfelelő legyen Neked.

MIT VÁR EL A KOZMETIKUS TŐLED?

 • Érkezz pontosan, vagy inkább 2 perccel hamarabb! Egy jó kozmetikus napja percre pontosan be van táblázva. Késés esetén nem áll módomban a kezelés időtartamát kiterjeszteni, az utánad érkező Vendégre való tekintettel. Kérlek, tervezd meg előre, hogyan fogsz eljutni hozzám (kalkuláld bele a parkoló hely keresését is). Több mint 15 perc késés esetén megtagadhatom az aznapi kezelésed, és egyeztethetünk új időpontot, ekkor automatikusan életbe lép a lemondási feltételek szabályzata.
 • Ha én csúszom, értesíteni foglak, és természetesen a te kezelésed sem csapom össze! 
 • Senki sem váltogatja szívesen a kozmetikusát – de a kölcsönös jó viszonyért, mindkét félnek tennie kell.
 • Amikor épp valakit kezelek, nem mindig tudom felvenni a telefont/SMS-ekre válaszolni. Te sem vennéd jó néven, ha minden 10 percben telefonálnék, amikor Téged kezellek. Megköszönöm, ha Te is lenémítod a telefonodat a kezelés alatt, valamint korlátozod annak használatát.
 • Bátran mondd el, hogy mi nem tetszik a bőrödön, min szeretnél változtatni! Nyugodtan kérj otthoni bőrápolásra javaslatot.
 • Mondd el, ha valamilyen kezeléstípussal kapcsolatban vannak korábbról kellemetlen emlékeid! 
 • Jelezd, ha tudsz valamilyen meglévő érzékenységedről, allergiádról, ha babát vársz vagy valamilyen orvosi kezelés alatt állsz, beteg vagy. (Ha herpeszed van, fertőző beteg vagy (múlófélben is), jelezd, és nézünk másik időpontot.) Ne veszélyeztesd magad, kozmetikusod és a többi vendég egészségét kérlek!
 • Bátran szólj, ha kezelés alatt valami kellemetlen, zavar, fázol, szomjas vagy, bármi egyéb! Örülök a visszajelzésednek, és azon leszek, hogy a lehető legjobban érezd magad!
 • Látogatásod végén, ha teheted, foglald le előre a következő időpontod. Hidd el egyszerűbb és kényelmesebb, mint az utolsó pillanatban bepréseltetni magad valahova!
 • Ha nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra, előzetesen mondd le legalább 24 órával az előjegyzésed előtt (ezt díjmentesen megteheted)! 
 • Szempilla hosszabbításra / liftingre kérlek smink és kontaktlencse nélkül érkezz! Aki szennyezett pillasorral érkezik, minimum 1000 Ft felárat számolok fel! Megértésed köszönöm!

Az időpont lefoglalásával automatikusan elfogadod a fenti feltételeket, el nem olvasása nem mentesít alóla!

Köszönöm szépen, hogy betartod a szalon etikettet. A változtatás jogát fenntartom.
Sok szeretettel várlak Budapesten, a 7.kerületben!

Sok szeretettel várlak a Mira Beauty and Massage kozmetikában Budapesten, a 7.kerületben!