Solanie referenciaszalon

Solanie professzionális, természetes eredetű magyar kozmetikumok

professzionális, természetes eredetű magyar kozmetikumok

egyedi, szakmai alapossággal megtervezett receptúra

egyedi, szakmai alapossággal megtervezett receptúra

számos szakmai díj és elismerés

számos szakmai díj és elismerés

folyamatos kutatás és fejlesztés

folyamatos kutatás és fejlesztés

A Solanie története

elvalasztó
^
1936
  • A márka története közel egy évszázada kezdődött 1936-ban, amikor Pitó Mihály gyógyszerész és patikus a gyógyításon túl a szépség és a lélek ápolását választotta hivatásává.
^
1972
  • A szakma iránti szeretet családban maradt: Pitó Éva saját szépségszalont nyitott Budapesten. Az első 15 Solanie receptúra látványos bőrszépítő hatásának köszönhetően igazi sikerként robbant be a szakmai körökbe, ennek eredményeként elkezdődött a krémek kozmetikai üzemi gyártása.
^
2012
  • A következő fordulópont a márka életében az volt, amikor Szóráth Tamás (Pitó Éva nevelt fia) a szárnyai alá vette a Solanie továbbfejlesztését. Szédületes sikerekre tett szert a márka, amit jól mutat, hogy számos elismerés mellett Magyar Termék Nagydíjjal és Év Terméke díjjal is jutalmazták termékeiket.
^
Napjainkban
  • Innentől nem volt megállás, és a nemzetközi piacon is elkezdtek terjeszkedni. Ma már több mint 20 országban van jelen a Solanie, sikerük azóta is töretlen. A márka célja a minél magasabb színvonalú hiánypótló termékek megalkotása. Ehhez a szakmai tudáson túl a vendégek és a kozmetikusok tapasztalatait is felhasználják, hogy termékeik valóban mindenki számára tökéletes megoldást nyújtsanak.

A Solanie kozmetikumok szakmai alapossággal megtervezett recept kompozíciók.

A folyamatos kutatás-fejlesztés, megújulás, a szakmai hozzáértés, a laboratóriumi háttér és a termékbiztonság, ami garancia a minőségre!

Kozmetikám történetében a mérföldkő 2018. április elseje volt, amikor is szalonom Solanie referenciaszalon lett.

elvalasztó

Az ország egyik legmodernebb gyártóüzeme

2020. január 1-jén nyitotta meg kapuit Dunakeszin

5000 négyzetméteres területen gépesített raktár és gyár

európai színvonalú, modern gyártás, töltés, csomagolás

gyógyszergyártáshoz is megfelelő körülmények

Mira Beauty and Massage Női és férfi kozmetika 7.kerület

2021-ben egy fantasztikus szakmai nap keretében az a megtiszteltetés ért, hogy Solanie kozmetika tulajdonosaként az elsők közt léphettem be az Alveola gyártóüzemébe (nem ott dolgozóként). Betekintést nyerhettem az előállítási folyamatokba, kulisszatitkokba, és élőben láthattam, hogyan készülnek a Solanie termékek Közép-Európa egyik legmodernebb szépségipari gyárában Dunakeszin.

Hiánypótló kozmetikumok a Solanie jóvoltából

elvalasztó

A magyar kozmetikusok lelkiismeretessége és a folyamatos jobb termékek iránti vágya az, mely a Solanie termékcsaládot megalkotta, ötvözte a kozmetikus mesterek tapasztalatait és a fejlesztő mérnökök szakmai tudását. Kreativitásuk olyan hiánypótló termékeket hívott és hív a mai napig életre, melyek megkönnyítik és gazdaságosabbá teszik a hétköznapok minőségi kezeléseit a vendégek igényeit maradéktalanul kielégítve.

A termékek alapösszetevői az Aloe vera és Ginkgo biloba, de ezeken kívül még számos értékes, természetes eredetű hatóanyag (gyümölcs-és gyógynövénykivonat) található meg termékeikben. Manapság igazán népszerű innovatív hatóanyagok is felfedezhetőek egy-egy termék összetételében, mint például az arany, a hialuronsav, a kaviár, a peptidek, vagy a növényi őssejtek. A speciális formula jóvoltából igen gyors és látványos hatás érhető el. A Solanie a receptúra megalkotásánál kiemelt figyelmet szentel annak, hogy az összetevők a bőr által tolerálható mennyiségben, maximális hatásfokkal szerepeljenek, valamint biztosítsák a kozmetikai kezelések eredményességét.

Mira Beauty and Massage Női és férfi kozmetika 7.kerület Solanie kozmetika

Ismerkedj meg a Solanie terméksorozataival:

elvalasztó
ALOE GINKGO LINE solanie Budapest kozmetika arckezelés

ALOE GINKGO LINE:

Bázisösszetevői az Aloe vera és Ginkgo biloba, melyek külön-külön is rendkívüli hatással vannak a bőrre. Szinergikus hatásuk jóvoltából tégelybe zárva egyedülálló módon lerövidítik a kozmetikai kezelés időtartamát.

Solanie special line

SPECIAL LINE:

A termékcsalád valóban hatékony megoldást kínál a legkülönfélébb bőrproblémákra.

Solanie argán stem line

ARGAN STEM CELL LINE:

Növényi őssejtes termékcsalád, ami csökkenti a bőröregedés jeleit, és rugalmasságot kölcsön a bőrnek. Magyar Termék Nagydíjjal és az Év Terméke Díjjal is jutalmazták 2016-ban. A liposzómába ágyazott argán növényi őssejtek közvetve hatással vannak a bőrsejt termelésre, stimulálják a kötőszövet regenerációját, fokozzák a bőr simaságát és tömörségét (+12,7%), csökkentik a ráncmélységet (-26%). Komplett bőrregeneráló program a túlzottan igénybevett, működésében elgyengült, akár érzékeny bőr számára is.

Solanie gold line

GOLD LINE:

A Mesogold nanoszemcsés aranyat (99,99%-os tisztaságú) tartalmazó termékcsalád előállítása elektrolízissel történik, méghozzá 24 karátos színaranyból. Az apró aranyrészecskék biokatalizátorként elősegítik a hatóanyagok beépülését a sejtekbe, aminek hatására javul a bőr önregeneráló képessége, hidratáltabbá, simábbá és feszesebbé válik. Javul a bőr önregeneráló képessége, gyorsulhat a méregtelenítés, a salakanyagok kiürítése és a szabadgyökök semlegesítése.

Solanie GRAPE-HYALURON LINE:

GRAPE-HYALURON LINE:

Speciális Tokaj Oleo Complex-et tartalmaz, mely magas polifenol tartalmának köszönhetően képes közömbösíteni a bőr sejtjeire káros szabadgyököket, ezáltal lassítja a bőröregedést. A komplex hatást a hialuronsav teszi teljessé. Magyar Termék Nagydíjjal is jutalmazták.

Solanie aha line

AHA LINE:

Speciális hámlasztó kúra a bőr megújítására irányulóan ősztől-tavaszig végezhető, fokozott fényvédelem mellett. Az AHA savak kiváló bőrhámlasztók: fokozzák az élő bőrsejtek arányát a bőrben, és javítanak a szeborreás bőrök állapotán. Alkalmazható pigmentfoltok, tág pórusok, fakó bőrszín, napkárosodott vagy aknés/komedós bőr, rosacea, ráncok és aknés hegek esetén. Szinte nem létezik olyan bőrprobléma, amin ne tudna segíteni.

Solanie mesopeptid line

MESOPEPTIDE LINE:

Speciális hatóanyaghordozó rendszerén és peptid összetevőin keresztül a mezoterápia hatékonyságát kínálja a tű nélküli kezelések kényelmével. 3-as peptid-komplexek a tökéletes eredményért, amiből már egyetlen peptid is jutalom a bőr számára. Kozmetikai kezelés során egyénre szabott komplexeket alkalmaz a kozmetikus az adott bőrproblémának és bőrtípusnak megfelelően, melyek a probléma gyökerére fókuszálva fejtik ki hatásukat.

Solanie VITA WHITE LINE

VITA WHITE LINE:

A pigmentfoltok a bőr öregedésével egyre gyarapodnak, amelyek nagyon zavaróak lehetnek. A Solanie Vita White sorozata a festékképzési rendellenességek következtében kialakuló pigmentfoltokat veszi célba, valamint az öregedő bőr sejtjeit is megújítja. Folthalványítás és intenzív anti-aging hatás egyszerre!

CAVIAR EXCLUSIVE LINE

CAVIAR EXCLUSIVE LINE:

50 év felett a bőrnek már különleges táplálásra van szüksége. Ilyen összetevő az orosz fekete kaviár, ami a bőr számára hasznos vitaminokban gazdag, tartalmaz vizet, zsírokat, fehérjéket, azokat felépítő aminosavakat és nyomelemeket is. Hatékonyan táplálja és regenerálja a bőrt, illetve lassítja a bőröregedést.

Solanie q10

Q10 (ALOE-GINKO) LINE:

Kifejezetten a fáradt, energiahiányos bőr regenerálására lett megalkotva ez a termékcsalád. Különösen 35 év felett ajánlott, hogy a bőr újra élettel telivé váljon, csökkenjen a ráncok mélysége, és a bőr visszakapja rugalmasságát. A Q10 a sejtjeink -így az egész szervezet – energiával való ellátását szabályozza, katalizátorként támogatva a sejtek energiapótlását. Antioxidáció képessége segít megszabadítani a felhalmozott szabadgyököktől.

Solanie aroma sense line

AROMA SENSE LINE:

A Solanie legújabb 100%-ban természetes illóolajai, melyek a holisztikus szépségápolás magával ragadó világába kalauzolnak el. Az illat esszenciák testet, lelket és szellemet „gyógyító” hatásukkal segítenek, hogy a különböző bőrproblémákat hatékonyan kezeljük úgy, hogy nem csak a bőrre, hanem minden érzékszervre együttesen hatnak.

Vendégeim bőrtípusának, valamint a bőr pillanatnyi állapotának megfelelően állítom össze a kezeléseket egyénre szabottan. Személyes otthonápolási tanácsokkal is ellátom vendégeimet, melyhez a szalonkezelést kiegészítve megrendelhetőek a bőrtípusnak megfelelő Solanie professzionális kozmetikumok.

elvalasztó

Szeretnéd bőrödön is megtapasztalni a Solanie receptúra hatásait?

Böngészd végig a Solanie kozmetikában igénybe vehető arckezelések széles választékát!

Sok szeretettel várlak a Mira Beauty and Massage kozmetikában Budapesten, a 7.kerületben!